anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 246 reacties

 

Hoi,

Een nieuwe topic geopend voor dames die uitgerekend zijn in November 2014. Wij dachten ongepland zwanger te zijn eind januari/begin februari, dat bleek niet zo te zijn. Daardoor lange gesprekken gehad met als conclusie: waarom wachten? En hup meteen de 1e maand zwanger!

Moest 6 mrt ongesteld worden, gister 8 mrt test gedaan en positief. Daarna een clearblue test gehaald, positief en 4 tot 5 weken zwanger. Ben ontzettend blij, maar heb naast gespannen borsten geen last van kwaaltjes en misschien dat ik het daardoor nog niet echt kan geloven.

Als alles klopt ben ik 13 november uitgerekend. Ik hoop dat er snel meer dames positieve testen hebben.

Liefs, Chantal

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 246 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi, afgelopen maandag ben ik bevallen van een gezonde dochter; 3790 gram en 54 cm ze heet Tjitske. De bevalling duurde 13,5 uur. Ben benieuwd of anderen al bevallen zijn.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi allemaal, Lezen jullie dit forum nog? Hoe is het ermee? Mijn vakantie is alweer voorbij. Nog 3 weken en 1 dag werken. Gelukkig hoef ik geen les meer te geven. In de vakantie ging ik zonder dat ik het door had, op 1 been staan. Mijn schaambod zei 'krak' en ik kon niet meer lopen zonder pijn. Met veel rust en oefeningen van de fysio heb ik nu vrijwel geen pijn meer in mijn bekken. Maar ik moet halve dagen echt met mijn benen omhoog zitten.  Verder loop ik nu in het zh bij de gyn. Gisteren de 30-weken groeiecho gehad; alles was goed. Over 4 weken nog een echo omdat ons meisje momenteel in stuit ligt. Dan gaan ze kijken of ze inmiddels omgedraaid is. Nu maak ik me nog geen zorgen, want met 35 weken kan ze nog omdraaien. Al hoop ik dat ze het snel doet, dat is dan toch weer een mogelijk probleem minder. Momenteel ligt ze regelmatig dwars in mijn buik.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Vervelend dat je zwangerschapsdiabetes hebt, maar wel beter om het goed in de gaten te houden. Ik krijg vrijdagmiddag a.s. vakantie en na de vakantie moet ik nog 4 weken werken. Dat is dus te overzien. Eerst zou ik geen les meer hoeven geven, maar het ziet er naar uit dat ik gewoon 4 weken wel lessen moet geven. Dat vind ik geen probleem, want ik vind lesgeven erg leuk. Na mijn zwangerschapsverlof heb ik inderdaad nog t/m de zomervakantie vrij, omdat ik ouderschapsverlof op neem (maar dat kost natuurlijk wel flink wat salaris).

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Het is zwangerschapsdiabetes, bij m'n dochter ook al beetje last van gehad maar nu zijn ze er strenger in dus tot aan het einde van de zwangerschap blijven prikken. Hopelijk zonder insuline ja! Je hebt ooknog genoeg te doen dan! Maar je hebt meteen al verlof toch, tegelijk met je vakantie? Lekker op je gemakje alles doen. Klinkt als een spannend project, de kap van de kinderwagen. Ben benieuwd, suc6!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

@sanne1984: hopelijk hoef je geen insuline te gaan spuiten. Vervelend zeg. Is het zwangerschapsdiabetes, of heb je er altijd last van? Mijn kinderen heten djoeke; ime (je zegt: ieme) en tjalle. Dit zijn alledrie Friese namen. Mijn man is Fries en ze hebben een Fries achternaam, al wonen wij in het westen. De babykamer is hier min of meer wel klaar. Daar slaapt mijn jongste nu nog in een ledikantje in. Kwestie van ledikantje voor wieg vervangen en de juiste kleren inruimen e.d.. Maar mijn jongste gaat samen met z'n grote broer op de kamer slapen waar nu mijn dochter slaapt. Daar ligt nu nog paarse vloerbedekking die ik toch maar wel wil gaan vervangen. Ook moet er een stapelbed aangeschaft worden en wil ik de roze-rode kast zilver-rood gaan verven. De muur is groen en de gordijnen zijn zilverkleurig, dus dat valt dan wel mee. Maar in z'n geheel dus een klus waar ik over een week aan wil beginnen, als mijn vakantie begint (mijn man is niet van het klussen of regelen). Mijn dochter gaat naar het piep-kleine kamertje waar nu mijn oudste zoon slaapt. Dat is geel-blauw en dat vindt ze wel best. Alleen moet daar een grotere kledingkast komen en ze mag een poster, klamboe (voor boven de bed-bank) en vloerkleed uitzoeken: dan wordt het toch een beetje 'haar' kamer. De klus is te overzien: vloerbedekking ga ik laten leggen. Het verven wil ik wel zelf gaan doen, maar dat is maar 1 kast. Een ander projectje is dat ik het patroon heb van de kap van mijn kinderwagen (die het hopelijk nog 1 kind gaat volhouden, al is hij al eens gemaakt). Ik wil zelf een nieuwe kap gaan maken, want de oude is echt niet mooi meer.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi! Och ik zie nu pas dat ik eerder ook anoniem heb gereageerd! @Mr toet-toet, ik was dus degene dat jou feliciteerde! @Lytske: dank je wel voor je felicitatie! lief van je! Ja wij moesten beiden wennen aan het feit dat we een zoontje krijgen maar dat heeft eigenlijk maar 2 daagjes geduurt ;)  We zijn nu volop in de voorbereidingen van zijn kamertje en ik heb al veel kleertjes in huis gehaald. We hebben allerlei leuke ideetjes voor de kamer. Qua naam zijn wij er nog niet uit, maar we hebben nog even he ;) Wij vonden meisjesnamen ook veel makkelijker dan jongensnamen. Het zijn nu 2 meisjes en hoeveel jongens???      

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Lytske: Meisje mr toet-toet: Meisje Silvestri: Jongen 6 November Sanne1984: Jongen Mam2b: Jongen   Hier een lijstje. Ik heb 2 pagina's teruggelezen dus ik zal wel niet iedereen (die nog meekletsen) erop hebben. Als jullie het leuk vinden kunnen jullie het kopieeren en zelf erachter zetten wanneer jullie zijn uitgerekend? Zo is het makkelijker op de hoogte te blijven?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Lytske: Meisje mr toet-toet: Meisje Silvestri: Jongen 6 November Sanne1984: Jongen Mam2b: Jongen missF1982: jongen, uitgerekende datum: 15 nov '14

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Kan op foon niet copy pasten... maar ik ben ook op 15 november uitgerekend :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden