anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 218 reacties

 

Hallo allemaal! Ben je ook uitgerekend in oktober? Hoe verloopt je zwangerschap? Ik ben er net achter dat ik zwanger ben van de tweede. Ik zou het leuk vinden om met anderen in contact te komen, ervaringen met elkaar te delen en tips te kunnen geven.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 218 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

De kans is groot dat er al mensen bevallen zijn of niet? Kan niet wachten in ieder geval.......

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Goedemorgen allemaal!    Hoe gaat het met iedereen?    Ik dacht.. zal weer eens even kijken, maar zie dat er ook niet veel reacties zijn geplaatst de laatste maanden.    Uitgerekend in oktober.. het begint dichterbij te komen! Binnen 1 en 2 maanden ben ik bevallen :-). Kan niet wachten! (moet wel natuurlijk ;-))    Ik ben de eerste 3,5 maand erg ziek geweest, vervolgens is het wel weer "goed"gegaan. Deze vakantie nog met man en mijn dochters (6 en 8) op vakantie geweest, het ging weer minden. Dus zag de bui al hangen.. de laatste 3 maand ook ziek?? Gelukkig niet, heb een weekje in het ziekenhuis gelegen en nu gaat het weer een stuk beter. Krijg ook omeprazol voor de zuurbranden, nu kan ik weer "normaal" eten en drinken! Mijn contract loopt ook nog bijna af, maar mijn werkgever heeft me deze keer tijdens ziekte verteld dat ik maar eerder met verlof moet gaan. Is ook beter.. in het ziekenhuis was al weer duidelijk te zien dat mijn lichaam "voorwerk"verricht, dus zeker bij inspanning verneem ik het goed. Ben dit wel gewend, mijn dochters zijn ook in 2,5 en 1,5 uur geboren.    Vind het wel weer fijn dat hier in het Noorden de scholen weer zijn begonnen.. het gewone leven! En onze verbouwing van de zolder is bijna klaar, mag ook wel.. ben 33 weekjes zwanger nu!    Nou ik ga weer even toegeven aan mijn schoonmaakwoede ;-)   Groetjes en ben benieuwd hoe het met iedereen is! 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Was vandaag weer lekker warm en maar lekker binnen gezeten. Ik heb onze shortlist voor het kaartje mooi ingekort, alleen vinden we wederom allebei een andere mooier. We komen er niet uit. Wat vinden jullie? http://mycards.nl/geboortekaartjes/meisje/geboortekaart-meisje-hart-hout-vrolijk-hip-vlindertjes-bloemen of http://mycards.nl/geboortekaartjes/meisje/meisjes-geboortekaart-hippe-hout-foto deze is met foto, maar ben bang dat een mooie foto maken niet gaat lukken.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Inderdaad, komt me bekend voor ;-)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Binnen is het een stuk beter bij mij thuis! Maar zodra het wat afkoelt savonds ren ik naar buiten! :)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Pfff, wat een hitte. Wat dat betreft hebben we denk ik geluk dat we in oktober uitgerekend zijn en niet juli of augustus. Dan ga je het helemaal warm krijgen. Wat doen jullie met dit weer? Gewoon nog in de zon zitten of lekker binnen?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Welkom nieuwe zwangeren! @ Helena Zeker over praten. Ik heb in een vergelijkbare situatie gezeten. @ hier Manlief moet maandag weer werken. Begin september weer thuis. Is nu nog de wat klusjes aan het doen. Vanavond lekker BBQ. Baby ingeschreven bij het kinderdagverblijf. Op mijn werk de laatste drukke weken ingegaan. Ben blij dat ik door de zomervakantie een lang verlof heb voor de bevalling.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

@Minosa, bij mij was het 4 juni zover. Tot 5 october. Belachelijk lang maar dan ook een maand langer thuis. Loop een beetje met mijn hoofd onder mijn arm, hopelijk gaat het snel beter. Succes met jouw afscheid! x

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi mede-mama's-in-spe, Ben uitgerekend voor 5 okt, tweede kindje, en ben op zich dolgelukkig, maar heb het even moeilijk. De eerste maanden was ik erg moe, net als vorige keer, en wel emotionele buien maar die kon ik zelf vrij gemakkelijk plaatsen als "hormonaal" en daarom gemakkelijk duiden voor mijn man en laten overwaaien. Nu waren de beste maanden bezig veronderstelde ik. Ik kreeg veel complimenten dat ik straalde en voelde me ook echt gelukkig. Thuis slaagde ik er niet helemaal in om mijn geluk te delen met mijn man, die in zijn eigen drive zat, maar vanuit een hoop positieve energie maakte ik er steeds het beste van. Door drukte en stress op het werk, bekkenpijn en gebrek aan leuke dingen kunnen doen/delen thuis, heb ik echter het gevoel dat ik afgelopen week weer "leeggelopen" ben. Mijn man is enorm getriggerd, oa door eigen vermoedheid vermoed ik, maar naar eigen zeggen ligt het vooral aan mij. Ik wordt erg onzeker thuis, en daardoor ook erg gevoelig en emotioneel. Hoe gemakkelijker ik iets op mezelf betrek of begin te huilen, hoe harder mijn man in zijn kritiek en hoe afstandelijker in zijn houding, terwijl ik alleen maar snak naar warmte en veiligheid! Ik voel me machteloos tegenover hem en m'n eigen emoties en wordt er bang van. Hij heeft lang getwijfeld of hij een tweede (voor hem vierde) kind zag zitten. Uiteindeijk wel samen voor gekozen, maar ik vrees dat zijn vlucht in allerlei klussen en alcoholgebruik (waardoor we weinig samen tot leuke dingen komen) ook met twijfel te maken heeft. Hoewel hij zelf beweert van niet. Ik snak naar wat positieve of lieve woordjes, maar voel me eenzaam en gekwetst door de verwijten die in ruzies van de laatste dagen naar mijn hoofd geslingerd worden en weet even echt niet meer wat ik moet doen om voor mezelf te "zorgen". Alle hulp of tips om dit te plaatsen en ermee om te gaan zijn welkom! Helena

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Helena, gefeliciteerd met je zwangerschap. Het enige advies wat ik je kan geven, is dat je wat je hier beschrijft tegen je man moet zeggen. Laat weten hoe jij je voelt, praat erover. Ga serieus met hem zitten en doe je zegje.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden