anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 146 reacties

 

Hallo allemaal! Wie is er nog meer uitgerekend in maart 2015? Wat een onwerkelijk gevoel als je een positieve test in handen hebt!!Eigenlijk heb ik momenteel alleen pijnlijke borsten, hoofdpijn en enorm emotioneel. Is dit normaal/herkenbaar? Groetjes!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 146 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo dames! Weer n berichtje van mij. Ik heb een hele drukke kleine meid in mijn buik. Inderdaad nu iedereen het mag weten gebruiken we dit forum wat minder, maar ben toch nieuwsschierig hoe het met jullie gaat! Zie dat het erg veranderd is op de site, een stuk moderner.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo allemaal, hoe is het met jullie? Tis wel een beetje stil hier op t forum de laatste tijd. Ben benieuwd hoe het met jullie gaat. Of hebben jullie de conversatie ergens anders voortgezet? Nu we steeds verder komen kan je er natuurlijk ook steeds meer met de buitenwereld over praten en is een forum misschien niet meer zo noodzakelijk als in het begin als het nog een geheimpje is. Met mij en de baby gaat het goed. Kan hem/haar ook af en toe voelen. Belletjes en plopjes in mijn buik. Zit alweer bijna op de helft, wat gaat het snel he. Volgende week 20-weken echo. Vind het wel een beetje spannend, maar vooral ook weer een leuk vooruitzicht om t minimensje in mijn buik weer te zien. Hopen dat ie zich niet verstopt. Groetjes!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Sorry voor de trage reactie dames, maar zit nu ook op een fb page, en ik kon al een week niet op de site inloggen! Wel leuk om jullie verhalen weer te lezen. En fijn nieuws is het beste om te horen! Hier gaat alles nog rustig en goed. Durf weinig te klagen na de moeilijke start ik wil alleen maar dankbaar zijn en genieten. 4 november de 20 weken echo en dan vraag ik ook gelijk om het een jongen of meisje is! Zonder dat te weten is het zo moeilijk kleding te kopen! Hebben jullie al opvang geregeld? Ik moet op zoek ook een hele nieuwe wereld die daar voor me open gaat. Zo weinig tijd en zo veel te regelen

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hey Vlindertjes,  Leuk om weer wat van je te horen. Fijn dat het goed met je gaat. Het is een beetje stil hier op t forum. Laten we er weer es wat leven inblazen. Leuk dat je ook op een FB page zit :-) Wij zitten ook nog te puzzelen met opvang. We willen allebei een dag minder gaan werken en zijn in gesprek met onze werkgevers of dat kan en hoe dan. Er blijft dan, als de bazen meewerken, 1 dag over om opvang te regelen en daar hebben we mijn schoonmoeder voor gevraagd. Dat lijkt haar erg leuk. Een eer zei ze hihi Dus duimen dat we er met de werkgevers uitkomen. Mijn vriend werkt namelijk flexibel, geen vaste dagen, maar wil nu wel vaste dagen gaan werken. Hopen dat hij dat voor elkaar kan krijgen, dat is wel zo makkelijk. Volgens mij is dat wel de grootste klus om te regelen. Of zie ik nu iets over het hoofd?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wat leuk, CeyCey. Gefeliciteerd met dit nieuws. Waarom geen 20-wekenecho? Ik kan me voorstellen dat je er onzeker van kunt worden. Aan de ene kant is het fijn om het te weten als er afwijkingen zijn, aan de andere kant kan het ook voor extra spanningen zorgen. Sowieso al die testen om zoveel mogelijk risico's uit te sluiten. Heel mooi allemaal, maar ook dodelijk vermoeiend om zoveel keuzes te hebben. Je kan natuurlijk ook nergens vraagtekens bij zetten en het gewoon doen, of niet. En verder wachten tot je mag bevallen haha Goed weekend alvast allemaal.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hahah ja hoor het is een jongetje :) wij zijn er heel blij mee De 20 weken ga ik zeker laten doen waarom niet eigenlijk?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hey CeyCey, Spannend vandaag geslachtsbepaling! Ben benieuwd of je voorgevoel klopt :-) Ik voel zelf nog helemaal niet wat het zou kunnen zijn. Blijft dus een verrassing tot aan de bevalling. Wij hebben gisteren voor het eerst het hartje van de baby gehoord. Wat is dat bijzonder en ook fijn! Om weer een teken van leven te krijgen. Over 5 weken gaan we naar de echoscopist voor de 20-wekenecho. Gaan jullie die ook laten doen, of zijn jullie nog aan het twijfelen? Heb gisteren ook de baby-boxen van Wij en van Ouders van Nu aangevraagd. Ben benieuwd! Hoop dat het goed met jullie gaat. Fijne dag!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo, Ik heb afgelopen maandag echo gehad en mijn uitgerekende datum is 28 maart :) het was weer heel leuk om me kleine te zien. De kitten doe ik weer weg ik ben bang dat er straks iets gebeurd :( Na me bevalling gaan we opnieuw eentje aanschaffen. Aanstaande woensdag hebben we een afspraak staan voor een echo geslachtsbepaling ik ben heel benieuwd. Ik voel zelf dat het een jongetje is maar ik laat het weten :) Hoe gaat het met jullie? Fijn weekend allemaal :)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo allemaal, Fijn al die positieve verhalen. Hoop dat het met jullie allemaal goed gaat. Het is zo heerlijk als je het met de wereld kunt delen. Gisteren leuke schoentjes gekregen voor als de kleine een jaar is. Hahahah dat duurt dus nog wel even. Hoe voelen jullie je? De moeheid is er bij mij gelukkig af en als ik goed slaap ook geen hoofdpijn (had ik vorige week opeens last van). En die borsten groeien maar door. Ook mijn buikje wordt wat boller, maar die had altijd wel een bollinkje dus ik ontken nog een beetje dat het van de baby is hahah Volgende week naar de VK voor de 2e controle. Ik denk dat ik na mijn verlof 1 dag ouderschapsverlof ga opnemen per week. Werk nu 4 dagen en wil na het bevallen graag 3 dagen werken. Is wel zo fijn om ons kindje te zien opgroeien en er zelf veel voor te zorgen. En door m'n ouderschapsverlof in te zetten behoud ik dan toch mijn contract van 32 uur. Goed, ik ga maar weer eens verder werken. Fijne dag dames!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hoooooi iedereen! Vlindertjes, wat een geweldig nieuws. Ik ben zo blij voor je! Had nog veel aan je gedacht, vooral die dag. Was een lang weekend naar London, dus kon even niet reageren. Straks lekker relaxen he, en vooral: GENIETEN!!  Ik werk nu ook 5 dagen, maar ga straks 3/4 dagen werken. De rest van de dagen gaat de kleine lekker naar opa en oma :) Scheelt een hoop geld. Wij gaan vanavond weer naar de verloskundige om het hartje voor het eerst te horen! Super spannend! Had vannacht een nachtmerrie dat het helemaal verkeerd zat... werd helemaal huilend wakker... Hoop echt dat alles goed is. Vanavond gaan we ook het goede nieuws vertellen aan mijn overgrootoma met een ingelijstte echo-fototje. En morgen op werk vertellen en aan iedereen die het maar horen wil (facebook enz). Ben zo benieuwd naar de reacties. CeyCey, ik heb twee katjes. Het is gevaarlijk om de kattenbak te verschonen. Dus dat moet iemand anders voor je doen. Voorderest niks aan de hand. Lekker knuffelen met de kleine kitten! Groetjes         

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden