anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 3 reacties

 

De eerste 3 maanden van mijn zwangerschap waren het ergst toen was ik echt bij het minste gerinste al helemaal gesloopt. 

Maar nu ben ik 29 weken en begint het sinds een paar weken weer. Als ik een ochtendje gewerkt heb ben ik kapot zou ik best wel een uurtje willen slapen, wat helaas niet gaat op dat moment. 

En verder als ik een trap op loop dan hijg ik de longen uit mijn lijf. Is dit herkenbaar voor andere zwangere vrouwen? 

ik raak soms echt gefrustreerd van dingen die ik niet meer kan die normaal geen probleem waren. 

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi ik ben nieuw hier maar ik heb hier ook ontzettend veel last van. Ik ben nu 8,5 week zwanger, voor het eerst, en ik kan niet anders zeggen dan dat het me echt best wel tegenvalt. Altijd een soort kater-gevoel, moe, misselijk, ongemakkelijk geen conditie, geen zin in iets.Vreselijk. Ik moet eerlijk zeggen dat k niet had gedacht dat het zo zou zijn. Ik merk ook dat ik veel meer eet, en dan zeker ook om maar wakker te blijven! Ben al 3 kilo aangekomen. Ik hoop niet dat de klachten later in de zwangerschap weer zo heftig terugkomen. Tel nu echt af naar die drie maanden!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik ben nu 6 weken en ik ben ook supermoe! Vooral als ik alleen thuis ben lig ik het liefst heel de dag in bed echt erg.. Als ik onder de mensen ben is het wel wat minder, waarschijnlijk omdat ik er dan minder op let? Ik hoop dat dit snel over gaat! Ik eet en drink ook heel slecht door de misselijkheid daar maak ik me wel zorgen om.. X

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo, dat is heel herkenbaar ik heb precies hetzelfde ben nu zelf 38week zwanger en kan eigenlijk bijna niets meer terwijl ik nog zoveel wil doen.. erg vervelend. Heb erg last van rugklachten en een gekneusde rib waardoor ik veel minder kan.. de laatste loodjes zijn het zwaarst ik hoop dat je de aankomende weken nog een beetje kunt volhouden. Kan zelf niet wachten tot mijn bevalling terwijl ik eerst erg bang was voor de bevalling.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden