Anoniem 7 jaar geleden 1 reactie

 

Dag dames,

 

Na mijn zwangerschap viel het op dat mijn borsten niet alleen kleiner waren maar ook hingen. Ik denk dat ik niet de enige ben die dit ervaren heeft. Naar mijn mening zijn er onvoorstelbaar veel vrouwen die niet meer tevreden zijn over hun borsten. Ze klagen over slappe borsten en 'theezakjes'. Wat mij betreft werkte deze gedachte ook door in mijn dagelijks leven, ik vond mijn eigen niet mooi en aantrekkelijk meer. Na veel opzoekwerk ben ik te weten gekomen dat er vaak te veel huid en te weinig volume in de borst zit en dat het lichaam naarmate je ouder wordt minder col-lageen aanmaakt waardoor de huid slapper kan worden en er rimpels ontstaan in het decolleté. Na verschillende producten geprobeerd te hebben zonder enig resultaat hoorde ik van mijn vriendin dat Camille Breast wel resultaat gaf in vergelijking met de andere. Ik heb het product dan ook besteld via hun site (vermeld hieronder). Na 3 weken dit product gebruikt te hebben was er inderdaad al vooruitgang merkbaar! Mijn borsten waren al wat steviger en leken ook voller! Ook waren de rimpels in de decolleté streek al zichtbaar afgenomen. Dus ik kan dit alleen maar aanraden voor alle dames hier, ook wij willen er weer jeugdiger, gelift en soms "verrukkelijk stralend uitzien" toch ?

 

Site: www.camille-breast.eu

 

Groetjes aan alle mama's hier!

Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 7 jaar geleden

Vrijwel dezelfde tekst staat ook op een andere site, gepost een half jaar geleden. Lijkt me een verkoop stunt en geen persoonlijk verhaal ...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden