anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo iedereen,
2,5 maanden geleden heb ik een miskraam gekregen na een zwangerschap van 10 weken. 4 weken gelden dacht ik echt weer zwanger te zijn precies de zelfde symptomen maar toch ongesteld geworden. Niet zo heftig als normaal trouwens. Heb na mijn bloedingen een test gedaan die je na 5 min. Niet meer mag aflezen na 6 min kwam het 2e streepje... Dus ik nog een test gedaan en daar kwam het 2e streepje maar die verschoof (heel vaag haha) dus nog een test en daar kwam na 8 min het 2e streepje. Dus ik het idee dat ik niet zwanger ben... Over 1 week moet ik ongesteld worden maar heb al 2 weken last van ongesteldheid gevoel... Niet de hele tijd maar af en toe. En heel veel slijm verlies als ik op de wc zit zie ik gewoon (heel vies verhaal sorry) witte pudding klodder. Weet iemand wat dit allemaal is? Heeft het nog te maken met me miskraam? Liefs xx

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Bedankt voor je reactie! Ja je lichaam is natuurlijk helemaal in de war! Ik wacht het allemaal gewoon af ik moet maandag ongesteld worden dus als ik dat word dan is het gewoon dat me lichaam in de war is. En anders toch weer testen.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Dag Kippie,    Eerst en vooral spijt het me zo van je miskraam. Op 10 weken, dat lijkt me heel erg te zijn. Zelf ben ik nu 14 weken en elke dag bezorgd over zwangerschap.  Wat de bloedingen betreft, ik had zelf 3 miskramen. Ik weet dat je lichaam volledig ontregeld geraakt hiervan, en die bloedingen zijn daar gewoon een gevolg van. Die zwangerschapstesten, dat weet ik niet... Ik zou er niet op hopen eerlijk gezegd, maar je weet nooit. En dan zijn die bloedingen van iets anders... innestelingsbloed of post-menstruatiebloeding. Als je het wil weten, ga gewoon bloed trekken bij huisarts, dan weet je het meteen.    Veel sterkte!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden