anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 9 reacties

 

hallo iedereen,

we zaten rustig in de zetel toen mijn vrouw plots iets voelde lopen. telefoontje naar het ziekenhuis gedaan en we zijn daarna direct vertrokken, na enkele testen, was het positief, het was vruchtwater. Op 23 weken + 1d, veel te vroeg dus.

Ze zeiden dat het niet goed was, als het hij geboren ging worden, dat ze er niets voor konden doen, de longen zijn nog niet voldoende ontwikkeld. Pas vanaf 24 weken doen ze iets voor het kindje ook al is het dan nog steeds een grijze zone.

De uren/dage gingen voorbij, op een controle echo,5 dagen later, bleek er bijna geen vruchtwater meer te was, wat geen goed teken is en bovendien had mijn vrouw lichte koorts en alles wees erop dat het niet lang meer ging duren. De profs hadden er geen goed oog in, hoogst waarschijnlijk, zou hij deze week geboren worden en de kans op afwijkingen en handicaps zijn zee groot.
Na een gesprek zijn we opgestart met de longrijping, na 48uur hebben deze hun werk gedaan.

We zijn nu 4 dagen later, hebben al veel gepraat met elkaar, met de artsen en de profs, maar we zitten toch nog met veel vragen, vandaar dat ik eens kom polsen naar jullie ervaringen en wie dat al in deze situatie gezeten heeft en hoe het verder verlopen is.

alvast bedankt

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Fijn dat hij een goede start heeft gemaakt, hopen dat hij zo door blijft gaan. Kunnen jullie het allemaal een beetje aan?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Helaas is de komende periode nog erg onzeker maar geniet er ook van! Hopelijk gaat het met beide ouders na omstandigheden ook redelijk... Ik hoop hier regelmatig te kunnen lezen hoe jullie sterke mannetje zich hier doorheen vecht! Heel veel liefde en succes gewenst!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Reactie hierboven is vanaf mijn telefoon! Ik ben SamanthaVeen

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik ben heel benieuwd hoe dit afgelopen is......

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hallo iedereen,   evenjes hier een update geven eind maart is onze zoon geboren, op net geen 27 weken zwangerschap. hij heeft een goede start gemaakt, ligt nu op neonatologie, het is nu van dag tot dag, met de nodige ups en downs waarvoor ze ons al geinformeerd hadden. hij neemt nu stilletjes aan ook gewicht bij en hij is al serieus veranderd.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wow ik had nog nooit zoiets gehoord, ik denk dat het ook niet veel voorkomt? Hoe is het met jullie kindje? ik hoop dat alles goed gaat want het is inmiddels weer een paar dagen verder! Hoelang moet de longrijping gaan duren vraag ik me af? Heel veel succes !!en vooral Sterkte!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wow zeer heftig dit! Heel veel sterkte met alles en ik zal duimen dat het zo lang mogelijk warm kan blijven zitten waar het nu zit zonder dat het schade aan jullie kindje brengt. Mijn zwangerschap gaat nu 29,5 week goed dus ook ik heb geen ervaring om iets met jullie te delen. Ik zou me nog niet kunnen voorstellen hoe moeilijk dit voor jullie moet zijn.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Bedankt Chantje voor je reactie en voor de steun. ondertussen zijn we weeral enkele dagen verder

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Sorry ik heb geen ervaring of advies, maar wil jullie wel sterkte wensen!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden