anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 2 reacties

 

Beste zwangere (en bevallen) vrouwen,

Wat willen jullie graag zien/bijhouden/delen in een online (medisch) zwangerschapsdossier?

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie mening en ervaring.Ik zou het erg waarderen als jullie de volgende enquête in zouden kunnen vullen. (duur: 5 - 10 minuten)

http://abrikozenhof.nl/zwanger

 

Ik ben Erik-Jan Bosman, student medische informatiekunde aan de universiteit van Amsterdam.

Dit onderzoek is een deel van mijn afstudeer scriptie, waarbij ik het erg belangrijk vind om zwangere vrouwen zelf te betrekken bij de ontwikkeling van een eigen (medisch) zwangershaps dossier. 

voor vragen ben ik altijd te bereiken op: e.bosman@amc.uva.nl; ik zal proberen deze vragen binnen 24 uur te beantwoorden!

alvast bedankt voor jullie medewerking,

 

mvg,

 

Erik-Jan

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Geen enkele zwangere vrouw wil een online medisch dossier. Wij houden van onze privacy

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Bedankt voor uw reactie; uw privacy staat juist voorop in dit online medische dossier. Juist op deze manier is de privacy goed te waarborgen; u kunt toegang geven aan artsen of hulpverleners, en deze ook weer intrekken indien nodig. Niemand kan zonder uw expliciete goedkeuring bij uw gegevens. Daarnaast heeft u altijd uw gegevens bij de hand mocht u bij andere specialisten terecht komen die niet aangesloten zijn bij uw behandelende instelling. Het is zeer goed mogelijk dat u geen interesse heeft in deze gegevens en dat kunt u ook aangeven in de enquete. Ik vind het erg belangrijk uw mening mee te nemen, zeker om te voorkomen dat er straks iets komt waar zwangere vrouwen misschien helemaal geen behoefte aan hebben.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden