anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 1 reactie

 

Hallo Dames,

Ik heb een vraag, ik zit gewoon netjes aan de pil en heb een vaste vriend met wie ik regelmatig seks heb. nou ben ik vanaf maandag gestopt met mijn pil (stopweek) had ik maandag in eens een paar druppels mooi rood bloed in mijn ondergoed. afijn ik denk goh dat komt snel deze maand, echter bleef het bij die paar druppels.. dinsdag over na zitten denken en toch wel een beetje in de stress want ben eigenlijk nog niet echt met kinderen bezig. Woensdag in eens roze afscheiding bij het afvegen. en vandaag wat oud bloed wat ik verlies. ik heb geen last van menstruatiepijn (terwijl die toch zou moeten komen op dit moment) maar wel een heel erg drukkend gevoel op mijn onderbuik. ik heb dinsdag door de stress toch een test gedaan, deze was negatief.. vanochtend dacht ik dat ik ongesteld geworden was(heb daar altijd heel veel last van met krampen enz op dag 1 en 2) maar toen ik net mijn tampon deed verversen zag ik dat het eigenlijk alleen maar oud bloed is.

 

Ik heb verder echt al zeker een week last van vermoeidheid hoofdpijn, borsten die in eens veel voller aanvoelen en een humeur om op te schieten. denk dat jullie mijn stress moment dus wel beetje snappen..  nou is mijn vraag is het verstandig om deze week nog een test te doen of zou mijn ongesteldheid gewoon nog door gaan zetten morgen.. want word hier toch wel beetje zenuwachtig van..

 

Alvast bedankt!!!

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

gewoon een test doen dan heb je zekerheid.  Het kan wel door de pil heen, ik ben ook door de pil heen zwanger geraakt icm antibiotica. bij mij is het alleen wel gewenst. 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden