Anoniem 7 jaar geleden 1 reactie

 

Hoi,

We hebben een zoontje (as zaterdag, dan word 7 maanden oud). Hij is zo makkelijk ventje! We willen graag voor 2 of 3 kinderen.

Mijn man wilt graag volgende kindje als een zoontje wordt na 1 jaar oud. Ik wil liefst tussen 1,5 en 2 jaar oud. Maar ik voel me wel graag dat misschien in dit jaar wou ik zwanger worden. Soms ik twijfel, want ik wil geen spijt voor. Ik bedoel dat ik wil niet drukke dag tussen ons zoontje en nieuwe kindje.

Ik ben wel benieuwd van jullie. Hoe oud is jouw kinderen en/of hoe verschil is jouw kinderen? Mijn man en schoonbroer zijn 1,5 jaar verschil. Ik en mijn broer zijn 4 jaar verschil.

In dit jaar, we zijn beide 30 jaar oud! We vinden wel heerlijk jonge ouders geworden, hihi..

Hoop dat je typt ook reactie voor mij.

Groetjes Dogs84

Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 7 jaar geleden

Wat leuk dat jullie voor een tweede kindje gaan! En ook heel leuk zo dicht op elkaar zodat het leeftijdsverschil klein blijft. Ik wil ook heel graag een tweede kindje maar mijn man wil niet helaas. Echt leuk dat jullie het wel allebei willen. Ik hoop voor je dat je snel zwanger raakt en ik wens je veel geluk!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden