Anoniem 7 jaar geleden 3 reacties

 

Hallo meiden, 

Ruim 2 jaar geleden was ik erg actief op dit forum, ik was toen zwanger van onze 2de dochter Milou die inmiddels dus alweer bijna 20maanden oud is, ze is een actief meisje vol kattekwaad heel anders dan onze andere dochter Britt die net 5 is geworden die is vrij rustig en luisterd redelijk goed!  Ik heb altijd zo iets gehad ik zou er nog wel 1 bij willen, maar na de laatste zwangerschap, wat opzich geen zware zwangerschap was en ook de keizersnee die ik bij beide kinderen gehad heb was goed te doen ik had er weinig last van en herstellen ging erg snel had ik toch zo iets van nee geen 3de meer!  Ik was er zo van overtuigd dat kleertjes, box en kinderwagen zodra Milou er uitgegroeit  was gelijk weg te geven aan mensen die het goed konden gebruiken. Ook mijn partner zei altijd 2 is genoeg, maar eind vorig jaar begon het bij mij toch weer te kriebelen maar ik zei niks tegen mijn partner, ik wist hoe hij er over dacht en discussies had ik totaal geen zin in, ook omdat onze relatie in de lift naar boven zat dacht ik dit is me meer waard dan een discussie tot dat mijn partner er zelf over begon toen dacht ik van oke misschien dan toch nog voor een 3de, wel hadden we gezegd er allebei nog heel goed over na te denken ook omdat we niet echt zoveel haast hebben. Vlak voor het nieuwe jaar begon hebben we de knoop door gehakt en we gaan voor een 3de! Ik had nog 1 strip van de pil en deze zou ik opmaken en dan zouden we der voor gaan, ik weet van de vorige keer dat ik stopte met de pil mijn menstruatie niet helemaal meer klopte soms zaten er 5 weken tussen en andere keer 6 weken of kwam het wel na 4 weken weer dit is al jaren geleden nog voor de eerste zwangerschap, tussen de 2 zwangerschappen heb ik een spiraaltje gehad en toen die verwijderd was had ik wel een regelmatige menstruatie, hoe het nu gaat lopen heb ik dus nog geen idee van. Begin februari ben ik voor het laatst ongi geweest en ben inmiddels dus 1 dag overtijd als ik mijn 4 weekjes aan zou houden, maar voel me niet zwanger, maar ook niet dat mijn menstruatie elk moment kan uitbarsten we wachten maar geduldig af. 

Groetjes Marina

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

Anoniem 7 jaar geleden

aah komt vanzelf goed je lichaam weet hoe het moet hihi

Anoniem 7 jaar geleden

leuk succes

Anoniem 7 jaar geleden

dank je, komt goed, nu wel ongie geworden maar dat had ik ook wel verwacht weet nu in ieder geval dat mijn cycles 29 dagen was. 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden