anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 5 reacties

 

HELP! Ik ben een jonge vrouw van 23 jaar en ik ben vorige week bevallen van een zoontje hij is echt heel lief maar ik heb geen geld om voor hem te zorgen en eigenlijk ook geent tijd. Ik las op internet dat je in nederland babyluikjes hebt waar je hem aan iemand anders kan geven zodat iemand anders er heel goed voor kan zorgen. Heeft iemand hier ervaring mee? EN kan er iemand tips geven?

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo sassie, Uw kunt mijn mailen als uw vragen heeft wat u precies wil of juist niet wil ? Mijn mail adres is lating_gurl@hotmail.com. Graag hoor ik van uw. Met vriendelijke groet, Chantal

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Belachelijk dit! Geen geld, kan ik me voorstellen (maar had je toch ruim de tijd voor om over na te denken), maar geen tijd is echt belachelijk!!! Je zal tijd moeten MAKEN!! Tenslotte heb JIJ voor dit kindje gekozen (gepland of niet, anders had je andere opties gehad). Ga eens met huisarts praten, mss depressie?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Waarom zou jij geen tijd hebben sorry maar dat is de grootste onzin die ik hier nu lees. Je bent 23 jehebt alle tijd van de wereld. Als je daar nu pas over nadenkt waar was je dan met je gedachtes toen je zwanger werd was dit gepland of niet? je familie is er toch ook voor je om te helpen. Tenminste lijkt mij heel logisch oke niet iedereen heeft die luxe maar je geeft niet echt veel info verder van waarom en hoe en wat. Vertel eerst eens waarom je denkt geen tijd te hebben wat is daar de reden voor of je hulpt hebt of kan krijgen van familie ect ect

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Heftig om te lezen, maar wel goed dat je er eerlijk over bent. Vrouwen die hun baby in een bos leggen mogen van mij de doodstraf. Als ik jou was zou ik de verloskundige/kraamhulp/consultatiebureau om informatie en hulp vragen. Mag ik vragen waarom je hier niet eerder over na hebt gedacht? Niet rot bedoeld maar dan had hij meteen na geboorte naar adoptieouders kunnen gaan.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ehm.. sorry hoor, maar waarom heb je geen tijd voor je baby? Heb je geen ouders die je kunnen helpen, de vader van je kindje? Die babyluikjes zijn in feite strafbaar.. maar wat ik wel weet, is dat je in Dordrecht zo'n centrum hebt. Hier kun je naar toe gaan en ze kunnen je helpen!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden