anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 3 reacties

 

Hallo allemaal

Ik ben op het moment 17 weken zwanger.

Helaas niet zo'n goede start gehad aangezien ik leed aan extreme zwangerschapsmisselijkheid. Met gevolg een ziekenhuisopname door uitdroging. Langzaam gaat het wat beter hoewel echt genieten hierdoor helaas nog niet mogelijk was. Ik merk dat mijn energie hierdoor laag is waardoor ik mezelf niet meer positief kan toespreken bij onzekerheid. Misschien kunnen jullie me jullie ervaringen delen aangezien ik met een vraag zit. Sinds twee weken heb ik s nachts een soort van spierkramp in mijn spieren van mijn bovenbuik. Zonder dat ik er wat aan kan doen spannen mijn bovenbuik spieren zich aan. Dan wordt ik wakker en dan kan ik met veel moeite de spanning laten zakken. Ik kan hierover niks op internet vinden. Het lijkt me aangezien het zo hoog zit geen bandenpijn of harde buik. Maar wat het wel is? Door deze verkramping ben ik bang dat het de baby kwaad doet. Ik heb het trouwens ook als ik me omdraai in bed en dus deze spieren aan span.

 

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Misschien zouden het je darmen kunnen zijn? Constipatie of IBS? Kijk op die link of het een beetje overeen komt. Ik heb er zelf nooit last van maar weet dat het erg pijnlijk kan zijn.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

http://nl.wikipedia.org/wiki/Prikkelbaredarmsyndroom Sorry - hier is de link.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Lieve Janneke, Wat vervelend dat je zo'n start hebt in je zwangerschap, gelukkig zijn er veel vrouwen met dezelfde ervaring. Ik ben tot week 19 stront en stront ziek geweest van de zwangerschap en weet heel goed wat je bedoeld met het zwake lege  en energie loze gevoel. Zodra het echt een week of 2 lekker gaat zul je merken dat je dit meteen heel veel goed doet en dat je je snel beter gaat voelen. Helaas is de eerste helft van de zwangerschap hierdoor niet leuk, maar laat je des te meer genieten van de periode daarna. Wat je nu kunt doen is proberen om de momenten dat je je wat beter voelt, ook iets te ondernemen waar je plezier uit haalt. Zo krijg je steeds meer positieve momenten en kun je mooi richting de komende weken van je zwangerschap kijken. Ik ben inmiddels 31 weken zwanger en geniet wel degelijk van alles wat erbij komt kijken nu. De hormonen doen weer lekker hun werk dus de tranen vloeien erg snel, maar dat kan af en toe ook echt heerlijk zijn! Kop op! Bij iedere fase van de zwangerschap horen wat kwaaltjes, maar zodra je je kleine wonder dagelijks gaat voelen maakt dat een hele hoop goed en daar moet je uiterst van genieten!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden