anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo

Ik ben al 5 weken zwanger bn ik pas achtergekomen toen een test ging zelf halen bij de aphotheek en die was positief tot nu toe ben ik niet ongesteld geworden maar voor sommige reden kan ik nog niet naar de dokter gaan. Ik voel helemaal geen miselijk en ik lust ook alles en ik heb geen bloeding of zo gekregen mijn borsten doen wel zeer soms voel ik me moe ben ik nog wel zwanger??? Kunnen jullie mij helpen??

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Kijk anders even of de symptomen van de zwangerschap overeen komen met hetgeen jij voelt. Het artikel verteld over alle mogelijke symptomen. Hopelijk geeft je dat meer duidelijkheid.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo Shab,   Ik had ook nergens last van bij mijn zwangerschap. Dus het kan heel goed dat je gewoon zwanger bent. De testen zijn behoorlijk nauwkeurig. Probeer gewoon zo snel mogelijk langs de huisarts te gaan of kijk of je direct bij een verloskundige in de buurt terecht kunt (zonder langs de huisarts te gaan).

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden