anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 3 reacties

 

hallo allemaal !

 

 

ik ben zoals het nu lijkt 6 week zwanger ,  twee positiefe testen en huisarts akkoord helaas ben ik sins eergistet licht aan het bloeden af en toe drupjes bloed geen proppen . en heb ik vandaag en negatiefe tesgekregen maar wel alle symptonen iemand en idee?

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

hallo dankjewel iedereen voor de reacties donderdag mag ik heen voor en inwendige echo en dan hopen dat alles goed gaat !

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo, Ik heb licht bloedverlies gehad van week 6 tot en met 10 en rond week 14 terug een aantal dagen. Wanneer ik me te veel zorgen maakte ging ik voor een extra echo. nu ben ik 21 weken . Dus bloedverlies is niet altijd slevht nieuws maar moet wel opgevolgd worden. En ik heb trouwens nooit positieve testen gehad met predictors. hoop dat bij jou ook alles goed verloopt

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Een beetje bloeden kan normaal zijn. Hoeft niet per se te betekenen dat het niet goed gaat. Denk dat je het beste je vk even kan contacten als je je zorgen maakt. Die weet er toch het meest van af.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden