anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 5 reacties

 

Hallo,

In het kort, ik ben een jonge moeder. 3 kindjes 4e opkomst. 3kindjes van 1 partner wij waren uit elkaar beide een nieuwe relatie gekregen. Ik ben zwanger geraakt van nieuwe partner maar wij zijn uitelkaar omdat het niet ging en ik mijn eerste partner miste. Eerste partner en ik zijn weer bij elkaar. Eerst wou hij samen met mij mijn kindje opvoeden zoals het zijne maar nu zet hij me voor het blok. Kindje afstaan en samen verder of hij weg en ik mijn kindje houden. Ik ben erg in dubio omdat dit kindje niet de bedoeling was en ik er dan helemaal alleen voor sta. Ik heb geen familie waar ik op terug kan vallen. Vriendinnen wel een paar maar die hebben of zelf een gezin of hebben geen verstand van kindjes. Ik weet dat ik er een zooi van heb gemaakt en daarom vraag ik ook alleen om advies en niet om mij te vertellen hoe dom ik wel niet ben dat weet ik ondertussen wel bedankt voor t reageren

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ook ik zou kiezen voor het kindje houden. Het kindje heeft niet voor deze situatie gekozen. Je zou het jezelf (denk ik) nooit vergeven als je het kindje afstaat en vervolgens de relatie ook nog stuk loopt. Er alleen voor staan is hartstikke zwaar, maar je hebt al 3 kinderen dus je weet ongeveer wat je te wachten staat. En vriendinnen met gezin willen vast nog steeds wel eens invallen. Doe ik ook bij andere vriendinnen en andersom ook. Vriendinnen die nog geen kinderen hebben vinden het vast ook leuk om bij te springen, daar hoef je er geen verstand van te hebben.   Sterkte met het maken van je keuze.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Het is al 1 keer niet goed gegaan. Als het nou weer fout gaat en je hebt je eigen kindje weg laten halen? Laat je niet manipuleren, maak je eigen besluit. Maar ik zeg ook zoals samayaa20... Houd je kindje. Je kindje heeft hier niet voor gekozen en verdient dit niet. Misschien trekt je vriend wel bij. Want als hij echt zoveel van je houd moet het ook onvoorwaardelijk zijn, toch?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

kindje houden natuurlijk! Je eigen vlees en bloed inruilen voor een man. Mannen komen en gaan!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Zou je me advies kunnen geven hoe ik dit het beste alleen aanpak om alles alleen te doen tegen die tijd ? Morgen heb ik een extra afspraak met de vk hierover.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoe je alles moet aanpakken hmm lastige vraag.. Zowiezo het kindje houden, als deze man echt van je houd blijft hij bij je ookal zou je 10 kinderen hebben met een ander.. waarschijnlijk doet hij dat ook wel aangezien je 3 kindjes hebt met hem. Ik zou gewoon genieten van mijn zwangerschap, en van je kinderen! Alles komt wel weer goed!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden