anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 3 reacties

 

Na reeds een paar weken/dagen hier en daar wat verscheinselen en verschillen in m'n lichaam te voelen toch maar een test gedaan. En ja hoor! Positief! Een tweede, andere test, gaf meteen hetzelfde resultaat aan.

Nu weet ik enkel niet hoe lang ik al zwanger ben. Ik nam nl. de minipil waardoor ik nooit ongesteld wordt en dus ook niet kan weten wanneer ik de laatste keer ongesteld moest zijn...

Heb net even met de gynaecoloog gebeld en ze zei pas rond de 8e week te komen voor een 1e echo maar aangezien ik dus niet weet hoe ver ik ben ga ik volgende week al even langs.

Ik heb sinds een week of 4 à 5 last van o.a. misselijkheid 's ochtends. Enkel is dit de laatste week enorm toegenomen. Kan 's ochtends geen eten ruiken of zien en blijf de volledige voormiddag en vroege middag misselijk. Verder ben ik al een paar weken meer vermoeid dan anders (moet 's middags op het werk en in de auto serieus moeite doen om niet in slaap te dommelen).

Heel benieuwd dus!

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Heb ik gisteren gedaan. Resultaat was 3+, sowieso dus verder dan 5 weken. :)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ben benieuwd hoe lang je dan al zwanger bent :D Nog gefeliciteerd trouwens ;)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Zo'n clearbluetest kan miss al wat eerder duidelijkheid geven? :) 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden