anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 5 reacties

 

Hallo iedereen,

 

ik ben 40 jaar en ben samen met mijn man een lange tijd bezig geweest om zwanger te worden. door overklaarbare reden lukte dit niet. En hebben we de stap gemaakt naar IVF. Achteraf is het erg meegevallen de spuiten zetten en de punctie wel waren de dagen wachten naar de terugplaatsing erg spannend. 1 April 2014 hebben we bloed laten prikken op aanwezigheid van het HCG hormoon en werden in de middag gebeld voor de uitslag. We kregen die middag goed nieuws de embryo is ingenesteld en we zijn zwanger. Eerst was er nog ongeloof omdat je jaren bezig bent geweest en van dit heb je al zo lang gedroomd. en niet verwacht naar de 1e ivf pogin

18 April bij de fertiliteitsarts geweest en zij heeft een echo gemaakt we waren toen 7 weken zwanger. we zagen  een mooi kloppend hartje en de arts vond het verandwoord dat we verder voor controles bij de verloskundige konden. (normaal 2x bij de fertiliteisarts).

29 april 1e afspraak bij de verloskundige we waren weer erg benieuwd en best zenuwachtig. Want je hoort ook weleens dat het hartje er mee gestopt is. De verloskundige stelde ons al snel op ons gemak en was erg vriendelijk. Ze maakte weer een echo. en nu zag je echt al een klein mensje die al aardig aan het bewegen was.

 

9 mei een afspraak nog in het ziekenhuis voor een intake voor prenatale diagnostiek want voor mijn leeftijd lopen we wel meer risico dat het kindje een afwijking heeft. Ook overlegt met de verloskundige en gaan voor de combinatietest dit omdat er geen risico's aanzitten.

Erg spannende tijd allemaal maar wij zijn dol gelukkig en trots

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Dag!  Wat superfijn. Ik ben zelf 41 jaar en weet sinds gisteren dat ik zwanger ben. Volgens de bloedtest van vandaag sinds 5 weken. Eind vorig jaar zijn wij gestopt met ons fertiliteitstraject (niet verder gegaan met IVF vanwege onze leeftijd maar wel 2 jaar bezig geweest met o.a. IUI behandelingen). Gezien mijn leeftijd (en daarmee gepaard gaande risico's, zitten we wel een beetje in hetzelfde schuitje denk ik). Ik ben dan ook heel erg nieuwsgierig hoe het met je gaat nu. Hoe ver ben je inmiddels? En heb je alle screening al gehad? En weet je al wat het gaat worden? Hoor heel graag jouw ervaringen. Groetjes, Moon

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Naar 3 poging is 't onze ook gelukt. Ik ben een gelovige dus geloof ik dat is gebeurt want God heeft mijn bediende gehoord. Succes. Hoop alles voor jullie gd loopt. Ik ben uitgerekend in dec.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wow wat fijn! Gefeliciteerd!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Super! Gefeliciteerd!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden