anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 2 reacties

 

Hoi meiden .. 

 

ik zit met een vraag , ik en mijn verloofde wouden graag aan een kindje beginnen

nu zijn wij 19 april 2014 aangeteld waarvan op de clearblue (digitale test) kwam te staan

 

zwanger 1-2  gelijk dezelfde dag hadden we de vroetvrouw aan de lijn om te bellen dat ik zwanger was!

ik was zo blij echt alsof ik een gat in de lucht kon springen , helaas 1 week later begon ik snachts heel hard te bloeden zijn we naar het ziekenhuis toegegaan waaruit bleek dat ik een dreigende miskraam gehad heb  voelde me echt zwaar klote en de dag erop heb ik een afspraak gemaakt bij mijn huisarts omdat ik zo graag weer zwanger wilde worden nou mijn huisarts zei dat ik eerst mijn menstruatie moes laten komen die kwam ongeveer rond begin mei ik weet het niet meer zeker want normaal ben ik dus de 18e van de maand ongesteld  nu 5 juni was mijn 1e dag van mijn laatste menstruatie ook in het begin dus en nu zijn we alweer bijna eind juli en nog steeds ben ik niet ongesteld geweest ik heb veel last van gevoelige borsten en aventoe wel eens lage rugpijn de buikpijn ook wel maar hij valt mee niet dat ik moet menstrueeeren ofzo in iedergeval dat gevoel heb ik er niet bij ik heb dus 2dagen geleden een zwangerschaps test gedaan die negatief uitsloeg heb de vroetvrouw vandaag gebeld en zei zegt dat ik hem vrijdag opnieuw moet doen en als daaruit niet blijkt dat ik zwanger ben (geen positieve test dus ) moet ik naar het ziekehuis komen want mischien kan het erachter zitten of moet ik dus gewoon ongesteld worden ik ben hier als de doods voor en ik wil echt dol graag dat mijn zwangerschap lukt ik heb nog hoop omdat mijn moeder bij de laatste zwangerschap van mijn zusje nu 5jaar ook testen deed en bij de 10/11 weken sloeg hij pas positief uit , ik slik ook foliumzuur want dit blijkt erg nodig te zijn neem het daarom ook elke dag netjes in , heeft iemand hier ervaring mee ? 

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ik ben jaren niet ongesteld geweest en toch zwanger geraakt ik zou zeggen wacht je ziekenhuisonderzoek af en oefen gewoon door hihi komt vanzelf goed  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

bedankt! ik heb een inwendige echo en bloedonderzoek gehad jammer genoeg NIET ZWANGER ze zeiden ook dat binnen 2 dagen mijn menstruatie moet komen maar ben nu alweer 4dagen verder en  nog steeds blijft mijn buik en borsten groeien dus ik vind het spannend hihihi door oefenen doe ik zekers!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden