anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 5 reacties

 

Hallo , 

 

Ik ben nu 10a11 weken ver.... Maar toch zit ik met angst . Heb diabetes & coeliakie. Dokters zeiden dat ik meer kans heb op een miskraam dan gewone zwangere vrouwe. 

Wat kan je doen tegen angst , het voelt soms niet goed. Ik wil er van genieten maar toch denk ik altijd aan het slechte...

Liefst Kimberley x

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik ben zon week of 6zwanger , ik weet het nier precies . Maar ook ik ben onzeker iknkijk steeds als ik ga plassen of er geen bloed bij zit! ik heb totaal nog geen last van me borsten , ben alleen ontzettend moe en misselijk! steeds in mn hoofd hoor ik het komt goed! dus daar vertrouw ik dan maar op, ik heb er lang over gesaan om eindelijk zwanger te worden en nu het zo is is het gewoon onwerkelijk , dus het gevoel is herkenbaar! bij mij zeggen mensen ook ja vergeet niet dat het nog mis kan gaan ! maar ik moet saar helemaal niet aan denken, sterkte met jullie zwangerschap en gefeliciteerd ! lieve groet

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ook ik heb angsten gehad tot zeker een week of 13. En ik ben een gewone gezonde vrouw. Maar iedereen krijgt ermee te maken. Ik heb vaak mijn moeder en schoonzusje gecontacteerd hierover om er over te praten e.d. zodat ik mijn ei kwijt kon.  En nu op 25 weken zwangerschap ga je weer over hele andere dingen nadenken en twijfelen. Ik denk dat dit er gewoon bijhoort.   Liefs 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Het is wel eerlijk van de doktoren om te zeggen dat je een grotere kans hebt op een miskraam. Maar sommige dingen wil je toch ook helemaal niet weten ?! Maar ik denk ook dat als je geen bloed verlies hebt dat het wel mee zal vallen :-) iedere vrouw kent je angst hoor. Eerst of het vruchtje wel wil blijven zitten, en daarna of je kindje gezond is. Ik ben nu 39+2 en er was niets te zien op de echo's, maar toch weet je niet zeker of je kindje op en top gezond is. En zelfs dan, je kindje moet geboren worden, daar hangt ook een bepaalde spanning aan af. En ik kan je vertellen dat de angst dan niet voorbij is... Dat noemen ze liefde ;-) Succes!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Kimberley,   Ik denk dat iedereen zo zijn angsten heeft.... Eerst of je wel zwanger kunt worden, dan of het allemaal wel goed en gezond is etc.. Tenminste als ik voor mijzelf spreek. Wou dat ik al 11 weken was ;-)  Heb je al een echo gehad?  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi kimberly, Met bijna 11 weken ben je al ver. De kans op een miskraam is dan al vele malen kleiner dan in de weken daarvoor. Ik kon het mij mijn eerste keer ook niet goed voorstellen en ik geloofde het pas echt toen ik het hartje hoorde en het op de termijnecho zag. Wanneer heb je die? Zolang je verder geen last hebt van krampen of bloedingen hoef je je geen zorgen te maken.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden