anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo allemaal,

 

Ik ben nieuw hier op het forum, weet ook niet of dit wel in de jusite rubriek staat maar ik probeer het toch. Ik ben Jess, 20 jaar en heb een vaste vriend we zijn 1,5 jaar samen nu. Vanmorgen ben ik erachter gekomen dat ik zwanger ben, ik weet niet zo goed wat ik ermee aan moet aangezien ik nog studeer, zit in mijn laatste jaar nu. Ik heb ook PCOS dat betekend dat ik niet automatisch zwanger kan worden, vandaar dat dit best een schok voor mij is. Als ik naga wanneer mijn laatste menstruatie was, was dit begin mei, dus dan zal ik al ongeveer op 12 weken zitten.Ik heb het totaal niet zien aankomen en clearblue geeft aan dat ik al +5 weken zwanger ben. Ik vrees het ergste dat ik misschien al over de 12 weken ben; dus het al een echt mensje is. Ik weet niet of ik het wil laten weg halen of dat ik moeder wil worden, ik moet het ook allemaal even laten bezinken.. Heeft iemand hier nog meer ervaring met PCOS en zwanger zijn? Ik wil dit graag weten ook ivm mijn keuze. Het klinkt misschien egoïstisch maar ik heb in mijn toekomstbeeld geen kind, maar dit komt ook door het PCOS. Heb altijd gedacht dat het voor mij moeilijk gaat worden om kinderen te krijgen. Pff weet het echt allemaal eventjes niet meer. En aangezien ik geen vaste baan heb omdat ik nog op school zit, en mijn vriend ook niet word het allemaal nóg lastiger. Ook woon ik nog thuis en heb het mijn moeder nog niet verteld omdat ik denk dat die het al helemaal niet aankan.. Hoop dat jullie mij advies kunnen geven.

 

Groetjes Jess

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Beste Jess,   Wat zegt jouw gevoel? Je geeft aan dat jij een toekomst zonder kinderen had geaccepteerd vanwege je ziekte maar wat zegt jouw gevoel nu? Praat er in ieder geval met iemand over, face 2 face, en uit jezelf tegen diegene. Ik hoop dat je een keuze kan maken waar je voor de volle 100% achter staat. 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Jeetje Jess,   Wat heftig! Ik heb het zelf niet meegemaakt maar iemand in mijn directe omgeving wel. Zij was ook vroeg zwanger. Zij heeft er uiteindelijk voor gekozen om het weg te laten halen maar heeft daar achtraf veel spijt van gekregen. Het is zo moeilijk. Vaak is het natuurllijk wel welkom maar dan op een ander moment. Dat maakt het zo dubbel. Buiten dat zit je nog altijd met een geld probllem. Als je op school zit, kun je amper voor jezelf spulletjes kopen. Laat staan voor je kind....  En dan komt er nog woonruimte bij enz. Ik zou even een afspraak maken bij je huiarts. Die kan jou vertellen hoe ver je bent. Mjn tip, vertel het aan je directe omgeving. Soms kun je er versteld van staan hoeveel mensen je willen steunen en helpen. En met meerdre mensen kan er ook beter naar een oplossing worden gezocht. Vertel het ook aan je vriend. Praat er samen over. Je hoeft dit niet alleen t doen. Wat je ook kiest, er is geen goed of fout.   xxx M

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden