anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 16 reacties

 

Ik begin nu inmiddels een buikje te krijgen. Ben nu iets meer dan 14 weken zwanger, en wordt er niet heel erg blij van :/ ik heb altijd problemen gehad met mijn buik(een appelfiguur en van lekker eten houden). Was 10 kilo afgevallen waardoor het eindelijk allemaal weer een beetje in vorm begon te komen en nu krijg ik een buik. Mijn vriend vind het wel mooi, dus de meningen zijn hier verdeeld.

Hoe kijken jullie daar tegen aan, vind je het juist mooi, of ook iets waar je je druk om maakt?

En de man wat vindt hij er van?

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 16 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

We zijn mooi! Ik vind zwangere vrouwen bijna altijd mooi als ze wat dikker worden. Je huid wordt inderdaad mooi en je gaat stralen (hoe beroerd je je ook voelt). Ik voel me wel mooi. Ik vind het leuk om een tijdje wat dikker en voller te zijn. Ik ben nu bijna 28 weken en het wordt nu toch wel zwaarder. Je kunt niet meer lekker liggen of zitten en het zit steeds meer in de weg. Ik ben al meer dan 12 kilo aangekomen, dat vind ik wel grappig. Hopen dat het er ook weer af gaat. We doen het voor de goede zaak, dames. Maar het is niet gratis. Straks breekt weer de tijd aan van theezakjes en een pizzadeeg-buik. Slik. Blij dat ik nog even gewoon zwanger mag zijn...

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik snap je wel Sammy92. Toen mijn buik net wat boller werd dan normaal (altijd gespierde buik gehad), ontkende ik nog dat het van de baby kwam. Was vast een effect van minder sporten. Maar ben nu 16 weken en het bolletje wordt toch steeds zichtbaarder. Heb het nu ook maar omarmt en kan stiekem niet wachten tot ie nog groter en ronder wordt. Want vind het maar niks dat het in mijn kleding nu vooral lijkt dat ik dikker ben geworden, en niet dat ik zwanger ben.  Dus ben het eens met alle vrouwen met ervaring: geniet van je lichaam en van het wonder dat erin mag groeien! Wij maken ook elke week een foto van mijn buik. Doen meer van jullie dat?  

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik heb al heel lang last van een buik die alleen oparatief verwijdert kan worden maar omdat zover te krijgen zucht dat is een drama rot vezekeraars daar betaal je dan een fortuin voor voor niks. Toen ik zwanger was had ik geen problemen met mijn buik daar groeide mijn kleine uk in dus ja dat is mooi. Mijn man snapt dat ik mijn lichaam nu verschrikkelijk vind ik walg echt van mezelf en geloof ik me ben geen zeur. Ik ben eerder zwanger geweest en na die zwangerschap enorm gegroeid maar daarna weer 35 kilo afgevallen dus ja een mooie buik had ik niet. Maar daar viel mee te leven. Maar nu na de tweede keizersnede is het echt een drama een grote vieze kwab wat er voor hangt niet normaal een broek aan kunnen ect ect. Mijn man heeft er geen problemen mee die kijkt er dwars doorheen maar toch ik schaam me dood. Met dit lichaam wil ik echt niet op een strand gezien worden. Vandaag weer een gesprek met de plastisch chirurg en hopen dat hij een goede brief naar de zorgverzekeraar stuurt dat dat echt niet meer zo kan. Ik ga met pijn naar bed en sta met pijn op. Een buikje heb ik geen problemen mee dat heeft toch bijna iedereen en ik ben tenslotte ook geen 20 meer haha. Maar dit is te erg gewoon. Mijn kinderen kunnen daar niks aan doen die zijn veilig grootgegroeid in mijn lichaam. Maar nu ben ik helemaal afgebroken en moet gefixed worden zeg maar een lichaam makeover hihi. Voor de rest ben ik gewoon compact zeg maar niet te dik zeker niet te dun. Maar die ##$$ rotbuik.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

  Ik zelf ben altijd onzeker geweest over mijn figuur. Iets wat te dikke benen etc etc. Diep van binnen weet ik dat ik echt niet lelijk ben, maar vrouwen zijn zo he, altijd wat. Ook heb ik last van spataderen al sinds ik klein ben, vreselijk vond ik het. ben ik erg onzeker door geworden. Maar sinds de zwangerschap voelde ik mezelf helemaal opbloeien en zekerder worden. Mijn buik, dik of niet, daar zit mijn kindje in, en op mijn kindje ben ik trots. Ik hou ervan ookal is het nog niet geboren. Hoe groot mn buik dan wel niet is of wordt, het mag want het is het huis van mijn baby. En na de zwangerschap lekker op t strand met kindje of aan de fjorden. had ik vroeger nooit gedaan want was te onzeker voor mijn benen... Maar nu kan het me nietmeer schelen. Ik wil mijn kind de wereld laten zien en laten genieten, en dat doe ik nu! Wat anderen zeggen is nietmeer zo belangrijk. En als je vent je niet mooi vind en respecteerd na wat je allemaal hebt doorstaan... dan weet ik niet waarom je of ik die zou hebben gekozen in eerste instantie. je hoeft geen kilos chocolade te eten nee, maar een moeder is een moeder.  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Zwanger zijn is heerlijk! Vooral het 2e trimester want dan heb je het minste last van de zwangerschapskwaaltjes en is de buik nog te klein is om echt in de weg te zitten. Bovendien zorgen je zwangerschapshormonen ervoor dat je huid en haren er dan beter uitzien, met andere woorden je straalt dan helemaal! Je zult in die perioide dan ook complimentjes krijgen dat je er goed uit ziet! Mits je goed en gezond blijft eten natuurlijk. Geniet van je zwangerschapsperiode dames! Ik ben al 2x zwanger geweest en ik spreek uit ervaring ;-)   Groetjes Mariska

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo Anoniem, merk dat ik het nu wel stukken leuker vind, nu ik verder in de zwangerschap ben. Ben nu 9 kilo aangekomen(ook door te veel snoepen) Dus nu weer bezig met gezond eten, want alles wat ik nu aankom, moet er straks weer af xD Ik hoop dat jij het uiteindelijk ook wat mooier gaat vinden :)    

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoii! Hmm, zelf ben ik niet zo heel gelukkig met die bolle toeter (en de rest trouwens). Ik was voor mijn zwangerschap redelijk fanatiek aan het hardlopen (30 a 40 km per week) en eigenlijk vanaf het begin van mn zwangerschap ben ik extreem kortademig. Een trapje op en ik loop al te briesen als een oud trekpaard.. hardlopen zit er dus echt niet meer in. Ik heb het nog wel geprobeerd, kortere afstanden, langzamer etc..maar nope..hooguit wandelen op tropische temperaturen tempo. Aangekomen als een malle dus, ik ben nu bijna 6 maanden en 15 kilo verder (ongeveer een kwart van mn normale gewicht!). Natuurlijk, blah blah een wondertje daar in mijn buik etc.. maar KAK (!) ik heb dat gevoel (nog) helemaal niet, ik voel me alleen ellendig en vet. Overigens vindt mn vriend me prachtig (hoewel ook hij vindt dat de billen nu toch wel bijna buitenproportioneel gegroeid zijn, ik had een prachtig zandloperfiguur en begin helaas nu teletubbievormen aan te nemen..) Wat ik in jouw stukje lees, Sammy 92, is dat je een gevoel van terug-bij-af hebt.. Je was natuurlijk erg afgevallen en dat voelt nu wellicht verloren.. Sjah, blijf gezond eten, misschien ga je je straks leuker en mooier voelen als je buik echt een zwangere buik is zoals 'Anoniem' hierboven zegt. Een zwangere buik trekt veel (positieve) belamgstelling, geniet daarvan. Ga je je niet beter voelen dan vrees ik dat het uitzitten is en na je bevalling er weer keihard tegenaan. Ik probeer me steeds in te prenten dat het maar tijdelijk is en lach smakelijk met mijn vriend om mijn enorme derriere. (hoewel het een beetje pijn doet) Succes!  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Sammy, Met 14 weken is je buik nog een buikje, waardoor mensen nog kunnen twijfelen of je zwanger bent of gewoon wat aangekomen. Meestal wordt het leuker als je overduidelijk een zwangere buik hebt. Dan voelt het ook heel anders dan wanneer je een dikke buik hebt door overgewicht. Onthou dat je nu voor een goede reden aan het groeien bent, en dat het niet blijvend is. 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

lieve dames ales jullie maar rots zijn op je buik  er izt tenslotte een lief wondertje in    ik zelf ven 29 weken behoorlijke dikke  bui die ik naar voren draag ben oh zo trots erop!!!!!   laat de mannen maar kletsen hoor !    liefs cynthia

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

lieve dames ales jullie maar rots zijn op je buik  er izt tenslotte een lief wondertje in    ik zelf ven 29 weken behoorlijke dikke  bui die ik naar voren draag ben oh zo trots erop!!!!!   laat de mannen maar kletsen hoor !    liefs cynthia

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden