anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 4 reacties

 

Hallo allemaal,

Ik ben wel benieuwd: dragen jullie zwangerschapskleding of normale kleding?

Van het weekend een leuk jurkje en een bh besteld op www.neufmoisbelle.com.
Bevalt erg goed, maar mijn man vindt het maar 'geldverspilling'. Wat vinden jullie?

 

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Dank voor jullie reacties ;) Sta er gelukkig niet alleen in en hij begint al een beetje bij te draaien. Het voelt inderdaad gewoon heerlijk om zwangerschapskleding te dragen en ik ben zeker van plan de komende tijd nog eens wat bij te kopen.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik zelf ben nog niet zo ver in de zwangerschap dat ik het al nodig ben, maar wil het wel kopen. Je wil je ook mooi voelen tijdens de zwangerschap toch? :)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Genoeg zwangeren om me heen waar ik kleding mee uitwissel. En krijg het vanzelf weer terug nu ik weer zwanger ben. Zo hoeft het ook niet zo duur te zijn. BH's vind ik sowieso geen geldverspilling. Dit moeten gewoon echt goed zitten. Heb ruim een cup groter en draag ze tijdens de borstvoedingsperiode ook nog.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Totaal geen geldverspilling! Je lichaam gaat echt veranderen en niet alleen je buik. Veel gewone kleding kan níet lekker gaan zitten of pas je simpelweg niet meer. Zwangerschapskleding is er niet voor niets en wat een opluchting is dat als je het eenmaal hebt! Althans dat vond ik. Ik had vanaf een maand of 4/5 zwangerschapskleding aan omdat mijn kleding niet meer paste. Echt wat voelde dat fijn! Dus nee geen geldverspilling ;) Mijn man vond het ook geldverspilling hoor, tot ik het eenmaal had en hij zag wat het met me deed hihi

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden