anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 3 reacties

 

Dag dames,

Ik heb een vraagje. Vorige maand heb ik de laatste strip (pil) afgemaakt en daarna ongesteld geworden. Daarna ben ik niet meer begonnen met de pil. Zo'n 2 weken daarna heb ik volgens mij m'n eisprong gehad en ook geklust. Volgens website zou ik vanaf vandaag kunnen testen. Ik ging er vanuit dat ik toch niet zo snel zwanger zou worden. Aangezien het meestal veel langer duurt. Nu heb ik zojuist toch een testje gedaan omdat ik mij al even niet lekker voel. En vooral vandaag veel last van m'n buik (vraag of het dan zwangerschap of ontpillen is). En in het testvenster gaf hij een paarse streep aan en in controlevenster lichtrose. Maar toch duidelijk een streepje. Zal dit een positieve test zijn dan? Misschien omdat het nog pril is? Het lijkt me dat als er geen hcg zou zijn er ook geen lichtrose streep zou moeten staan. Volgens mij kan ik hier geen foto plaatsen.

Zijn er meerdere die dit meemaakt hebben?

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd !!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hb het inmiddels vaker getest. En och duidelijk positief. Ook de digitale test van clearblue gaf zwanger aan. Kan her nog niet helema geloven haha

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hey het hangt er vanaf wat voor test je hebt gekocht. Weet je zeker dat hij bij het testvenster een streep aangaf? Dan ben je gewoon zwanger namelijk. Als er in dat scherm ook maar een lichte streep te zien is, dan ben je zwanger. Controlestreep hoort altijd gekleurd te zijn. Test anders nog een keertje.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden