anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 1 reactie

 

Hoi dames,

Ik heb jaren terug een onverwachtse buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad ben verder aan de pil gegaan maar nu hebben ik en mijn vriend toch een kinderwens. Gestopt met de pil al maanden geleden af en toe overtijd maar niet zwanger.

Vorige week maandag verloor ik ineens bruin bloed ik ben op internet gaan kijken en het kon een inesteling zijn etc. de volgende morgen heb ik een zwangerschapstest gedaan en die was negatief dag erna verloor ik ineens 'normaal' rood bloed en moet pas volgende week ongesteld worden. Die bloedingen zijn zondag 18 oktober gestopt. Gisteren 20 oktober hebben ik en mijn vriend gevreeen en vandaag verlies ik ineens weer Rood bloed? terwijl ik pas volgende week maandag ongesteld moet worden.

Ik snap er werkelijk geen kut meer van ga zo maar eens de dokter bellen en hopen of jullie nog wat informatie hebben.

Alvast bedankt! 

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Ik heb het zelfde probleem... nu week voor mijn menstruatie... bloed bij afvegen soms en na de sex. Ook na ontlasting. Ben er emotioneel van. Wil graag zwanger worden. Op Internet wordt je helemaal gek gemaakt met eventuele innesteling etc. Ik heb ook last van kramp.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden