Centering Pregnancy!! Neem deel aan een leuk afstudeeronderzoek van verloskunde studenten!!!

deel-op-facebook-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-whatsapp-knop deel-via-mail-knop deel-op-twitter-knop deel-op-google-knop
 
anoniem

Anoniem 6 jaar geleden Geen reacties

 

Hallo Zwangeren,

Wij zijn Inge, Ingmar en Noelle, 4e jaars studenten van de verloskunde academie Rotterdam en zijn op zoek naar zwangeren die deel zouden willen nemen aan ons afstudeeronderzoek ten aanzien van de transitie naar ouderschap. Wij willen graag een kort interview met jullie af nemen over de ervaringen die jullie hebben met de begeleiding vanuit de verloskundige in aanloop naar het ouderschap.

Wij zijn op zoek naar zwangeren die op dit moment tussen de 28 en 40 weken zwanger zijn van hun eerste kind en begeleid worden door een verloskundige in een praktijk en deelnemen aan Centering Pregnancy in de praktijk. En naar vrouwen die bevallen zijn van hun eerste kind tussen nu en een halfjaar geleden onder begeleiding van een verloskundige en centering pregnancy gevolgd hebben tijdens hun zwangerschap (tussen sept 2014 en feb 2015)

 Het zou gaan om een afspraak in de periode van 10 maart t/m 27 maart 2015

Vind je het leuk en heb je tijd voor ons? Meld je dan snel aan via het onderstaande email adres en wie weet spreken we elkaar snel!!

Groetjes Inge, Ingmar en Noëlle

Meld je aan via aovar2015@gmail.com

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden