Anoniem 6 jaar geleden Geen reacties

 

Hallo Allemaal,

 

Na een jaar ploeteren om eindelijk mijn gewicht zover te krijgen, mogen we eindelijk starten met ICSI. Helaas is er wel een wachtlijst en hebben we einde september een gesprek met de maatschapelijk werkster en de prikinstructies. De bedoeling is dat er in de week van 9 november de eerste eicellen weggehaalt zullen worden in de hoop om dezelfde week bevrucht terug te plaatsen.

Voor mij is dit allemaal nieuw. Er komt nogal wat om mij en manlief af. Hormonen, zelf injecteren, weer aan de pil... Ik ben eigenlijk benieuwd wat de ervaringen van anderen hierin zijn. Hoe heb je alles ervaren? Hoe ging dat de eerste keer?

Ik heb ook gelezen in de informatiefolder dat de eerste terugplaatsing meestal niet tot een zwangerschap zal leiden, eigenlijk net als bij een "natuurlijke" zwangerschap waarbij het ook ongeveer 3 maanden kan duren. Volgens de arts is de kans om in 1 keer zwanger te worden bij een ICSI behandeling zelfs groter en dus een grote kans om in 1 keer zwanger te zijn. Wat zijn jullie ervaringen hiermee?

 

Liefs Jessy

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden