anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 3 reacties

 

Hoi allemaal!

mijn naam is Lilly en ben 25 jaar. Mijn vriend en ik hebben besloten om voor een kindje te gaan! Mijn vriend heeft een vaste baan, hebben samen een huisje gekocht, in juni studeer ik af en daarna ga ik partime werken bij mijn huidige baan. Alles zit dus goed en we zijn klaar voor de volgende stap!

nu is het zo dat ik op 5 januari ben gestopt met de pil( dit jaar) en toen had ik mijn stopweek. Vanaf 12 januari had ik mijn pil weer moeten nemen. Maar we hebben er bewust voor gekozen om dat niet te doen. We hebben 16 januari "geklust". Bestaat er een kans dat er een bevruchting is ontstaan? De een wacht de eerste menstruatie af, de ander niet. Wij hadden ook zoiets van, we zien wel wat er gebeurd. Maar toch ben ik nieuwsgierig of er een kans bestaat zeg maar;) 

voordat ik met de pil begon had ik een redelijke cyclus tussen de 26 en 28 dagen. En wanneer ik een stopweek had werd ik ook telkens precies 3 dagen daarna ongesteld en deze was met de pil altijd 28 dagen.

bij ik wie is het op deze manier ook zo gelukt? En bij wie duurde het wat langer na het stoppen met de pil? Ben benieuwd naar jullie reacties!

Groetjes Lilly!

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Dat vraag ik me ook af, ben ongesteld geweest tot 7 januari. Gestopt met de pil.. die ik zeker 10 jaar geslikt heb. Ongeveer naar 8 dagen, een paar rare steken in me buik.. de dag daarvoor, en erna hebben we "geklust". Vervolgens een week later raar gevoel in mijn buik, met lichtroze afscheiding wat beetje bruinig werd en veel slijm. Nu heb ik ook last van mijn borsten.. heb een test gedaan. Maar natuurlijk veel te vroeg, mijn gevoel zegt dat ik zwanger ben, maar begin steeds meer te twijfelen dat het ontpillen is..

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

ik ben 23 dec gestopt met de pil en moet 22ste ongi worden. nu heb ik veel klachten en een vermoeden dat het raak is ik ga ergens eind volgende week testen en als nodig is die week er op. nu heb ik begrepen je kan beste meteen zwanger raken na de pil dus hoe vervelend het is afwachten en straks testen :)

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi Marilon!Wat spannend!! Hoop voor je dat het gelukt is!heel veel succes!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden