anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo, ik ben 8weken zwanger maar als ik denk aan gezond avond eten word ik misselijk en krijg geen hap door mijn keel. Fastfood, fruit, chips etc krijg ik met gemak op en vind het heerlijk, voordat ik zwanger was, had ik niet zo een voorkeur naar chips, fastfood etc. Heeft er iemand misschien tips voor mij ??

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi Suzanne, ik ben ook 8 weken zwanger en regelmatig misselijk. Ik merk ook dat als k moet bedenken wat we nou weer zullen eten vandaag dan heb ik er al geen zin meer in. Het koken doe ik echt vlug vlug en maak het me er makkelijk vanaf. Ik heb dan geen trek.Alleen het gekke is, als ik eenmaal begin met eten dan neemt de misselijkheid af en krijg ik toch wel aardig wat weg. Bij mij is het dus ook /vooral als ik een lege maag heb. Misschien is het een dee om wat vaker kleine beetjes te eten. Oja en drink kleine slokjes ginger ale (dat is met gember), dat helpt bij mij ook tegen de misselijkheid!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi Mirjana, daar heb ik dus ook last van ik ben nu inmiddels al 11 weken, het ochtend/middag/avond eten gaat nog steeds moeilijk bij mij naar binnen als ik drink erbij dan ga ik vol zitten van het drinken niet van het eten, wat mijn vriend niet zo leuk vind is dat ik wel een zak chips of iets ongezonds kan opeten maar mijn bord met gezond eten laat ik staan. Ik lus ook geen ginger ale maar gelukkig is de misselijkheid weg alleen voel me snel heel moe en heb snel een leeg gevoel in me maag maar kan echt niks eten het is ook allemaal zo droog, en dat idee om te moeten bedenken om wat te koken elke dag ik weet het echt niet probeer ook zo snel mogelijk iets te maken lekker iets makkelijks. het is voor mij ook lastig want ik kan met niemand van familie of vrienden erover praten niemand weet het nog we willen graag wachten tot 13 weken zodat we het zeker weten we zijn er wel heeel gelukkig mee. we kunnen eigenlijk ook niet wachten om het te vertellen. heb jij het al verteld ? hoe heb je dat gedaan?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden