Anoniem 6 jaar geleden Geen reacties

 

Ik ben echt ten einde raad. ..
Al heel veel jaren zijn mijn man en ik samen. We hebben samen een dochter. Eigenlijk hebben mijn man en ik het ontzettend goed voor elkaar wat betredt huis werk etc..
Op zich kan ik me geen betere man wensen, maar op emotioneel vlak wordt het een ander verhaal. ..
Als ik eens niet zo'n fijne dag heb gehad of griep heb. .of ├╝berhaupt een baaldag. ..dan is daar geen begrip voor. .Hij vindt altijd schouders eronder en doorgaan. ..inmiddels heb ik het gevoel niet mezelf te kunnen zijn en voel me soms zelfs bang mijn gevoel te uiten. ..
Ik heb op een gegeven moment relatietherapie voorgesteld maar daar kreeg ik een snauwend negatief antwoord...weer een tijd later heb ik met een goede vriend gezoend! Stom! Niet goed te praten! Voel me er erg rot bij! Nu ziten we alsnog in relatietherapie. .op zich positief. ..en nu ben ik ongepland zwanger van de tweede. ..Hij leek positief, maar was vanavond ineens erg negatief en heeft zeer maar dan ook zeer kwetsende dingen gezegd. .
Waaronder dat hij geen zin heeft dat ik straks weer heel lang moet herstellen van bevalling (was bij de eerste weg heftig) omdat hij nog meer kwetsende dingen heeft gezegd en we al bij relatietherapie zitten en hij vanavond heeft aangegeven toch niet te willen aanpassen/veranderen. ..ben ik ten einde raad. ..
Wat moet ik met man. ..en mijn 2e kind? ? (Nu 6 weken zwanger) aub help me met tips/adviezen. ..
Dat dit mij als gestructureerde alles altijd op orde (had)
Nu in deze situatie. ..nooit gedacht :(

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden