Anoniem 6 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo,

Ik ben 22 juli gestopt met de pil en 3 dagen later heb ik mijn doorbraakbloeding gekregen.

Vandaag zit ik op dag 25 en heb al 1 week last van ongesteldheidbuikpijn, misselijk, hoofdpijn, lage rugpijn en zeer emotioneel.

Nu heb ik gelezen dat deze verschijnselen voor kunnen komen door het ontpillen maar ook bij een zwangerschap. 

Ik heb geen idee wat mijn cyclus is omdat ik mijn "echte" ongesteldheid nog niet heb gehad. Als ik een cyclus van 28 dagen zou hebben dan moet ik over 4 dagen ongesteld worden. 

Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben en voornamelijk met zo lange ongesteldheidbuikpijn? Toen ik de pil slikte begon dit 2 dagen van te voren wat te zeuren en daarna was ik ongesteld. Maar nu duurd het zo lang zonder enig resultaar. 

Ik moet waarschijnlijk gewoon nog even geduld hebben maar oohh daar ben ik zo slecht in zeker nu ik me zo blehh voel. 

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

Anoniem 6 jaar geleden

Oh dit klinkt zo bekend! Ik ben halverwege de maand gestopt met de nuvaring en kreeg een doorbraak bloeding op het moment dat ik die normaal zou krijgen (2 weken na het stoppen). De maand daarna was mijn eerst vruchtbare maand, nou dat heb ik geweten ook! Na mijn ovulatie had ik last van werkelijk elk zwangerschap trekje dat je maar kon bedenken. S'ochtends misselijk, snak naar bepaald eten, baarmoeder kramp, erg moe, emotioneel en zelfs constant moeten plassen. Mn man en ik waren er van overtuigd dat ik zwanger was. Dus een dag voor mn NOD testen.. negatief. Dag erna werd ik ook ongesteld. Nu hebben we het deze maand aan de hand van ovulatie testen gedaan dus ben benieuwd! Sinds dien ben ik wat terughoudender. Of het nou ontpillen was of schijnzwangerschap, je lichaam kan je goed voor de gek houden! Nu ga ik de eerst zien dan geloven houding aanhouden ;) 30 augustus mag ik weer testen, dat zou een leuk verjaardag cadeautje zijn hihi. Heel veel succes!

Anoniem 6 jaar geleden

Ha knofje dat is grappig! Ik ben 21 juli gestopt en voel me net zwanger maar test is negatief. Gewoon afwachten denk ik of testen!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden