anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 2 reacties

 

hallo dames ,

wij zijn eind augustes gestopt met de pil ,en nu dit weekend of in de loop van begin volgende week zou ik ongesteld moeten worden maar heb veel last van kleine aparte kwaaltjes die ik in me eerdere zwangerschap niet gehad heb , dus vraag me af ,ontpillingsverschijnselen of toch al raak ?

ik heb last van me onderbuik en echt last he ,ook heb ik last van constipatie , en enorm gevoelige tepels (moet gewoon na een tijdje me bh uit doen ) gisteren was ik stoofvlees aan het maken wat ik altijd super lekker vind en nu kon ik de geur absoluut niet verdragen van de kruiden .dus dat zette me aan het denken ,wat denken jullie en graag jullie ervaringen .

ps: we hebben absoluut geen haast voor een kleintje erbij dus is het niet dan gaan we weer vrolijk verder :)

groetjes kelbra

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hoi, Ook hier nu sinds sept met de pil gestopt. 2 hele nette cyclussen van 25 dagen gehad. En nu zitten we er al ruim overheen met 30 dagen. Ook steeds een heel klein beetje slijmerig bloedverlies. Weet ook echt niet wat daar van te denken iemand misschien ervaring mee? Durven ook nog niet zo goed te testen om een negatieve test en misschien dan toch wel wat teleurstelling te krijgen. Groetjes J

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hoi kelbra. Ik heb dit ook allemaal gehad. Dit zijn denk ik ontwenningsverschijnselen of ben je ondertussen zwanger geworden? Ik en mijn vriend zijn nu 5 maanden bezig. Ik heb helaas een cyclus van 55 dagen. Ik ben nu begonnen met teunisbloemolie, heeft iemand hier ervaring mee?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden