anoniem

Anoniem 5 jaar geleden 3 reacties

 

Ik ben nu 7 weken en 4 dagen zwanger. Vrijdag was ik bij de gyneacoloog en hebben mijn man en ik via een echo het hartje horen en zien kloppen. Het zag er ook allemaal goed uit.
Alleen... dit is mijn eerste zwangerschap en ik weet er maar heel weinig van. Voor het minste maak ik mij zorgen.
De voorbije 2 weken ben ik elke ochtend wat misselijk geweest. Nooit erg, maar sinds gisteren is dat aan het verminderen. Vanmorgen was ik zelfs niet misselijk. Dat was de eerste keer sinds het begin ervan.

Eind juni was ik al bij de gyneacoloog geweest om haar te zeggen dat we een kinderwens hadden en heb ik bloed moeten laten prikken. Toen ik de eerste keer dan terug bij haar ging, toen ik pas ontdekt had dat ik zwanger was, kon ze de resultaten van die bloedanalyse niet zien. Vrijdag moest ik haar dan bellen en zei de secretaresse dat ik toxoplasmose had opgelopen. Wanneer ik de volgende keer bij de gyneacoloog ga, gaat ze mij zeggen wat ik moet doen.

Die bloedanalyse dateert wel van eind juni, maar dat die misselijkheid afneemt samen dan met die toxoplasmose maken mij ongerust. Ik heb al verschillende keren gelezen dat als de zwangerschapskwaaltjes afnemen, dat een voorteken van miskraam kan zijn.
Mijn volgende afspraak bij de gyneacoloog is pas over een maand. Ik kan haar ook niet bellen met vragen, want dan krijg ik de secretaresse en die wilt mij niet doorschakelen.
 

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Bedankt voor de interesse Irene!Ik was die week van mijn berichtje denk ik, nog bij mijn huisarts gegaan. Die zei dat ik al toxoplasmose gehad heb en er nu immuum voor was, wat een heel groot verschil is. Die secretaresse had het mij dus verkeerd doorgegeven.Twee weken geleden was ik terug bij de gyneacoloog en was alles op de echo goed. De 23e moet ik terug, maar voor daarna ga ik toch een andere gyneacoloog zoeken. Deze geeft hier gewoon geen uitleg en als ik iets vraag is het teveel dat ze moet antwoorden.  

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Ik ben erg benieuwd hoe het nu met kiki77 gaat... Misschien heb je nog de gelegenheid om te reageren.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Aks je onzeker bent , bel eens een andere gynecoloog ofzo. Of dring aan ad telefoon om te spreken. Dat is je recht vind ik om te spreken met een arts wanneer je dat nodig hebt. Succes !

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden