Anoniem 6 jaar geleden Geen reacties

 

Dag allemaal, graag wil ik mijn gevoel delen en vragen naar ervaringen.

In februari van dit jaar heb ik een prille miskraam gehad.. Misschien mocht het niet eens zo heten: met 7 weken werd ik alsnog ongesteld en bleek bij de verloskundige dat er op de echo niets van een vruchtje was te zien. Mijn gevoel wist het eigenlijk al eerder, want ik had totaal geen zwangerschapsverschijnselen en de testen gaven "verkeerde" uitslagen (die indicator van Clear Blue en de test van Moeders voor moeders).

Op dat moment (en eigenlijk nog steeds wel) was ik er vrij nuchter onder: beter zo, dan dat je afscheid moet nemen van iets wat je al op een echo hebt gezien, of wanneer je later in je zwangerschap ziet. Mijn man en ik hebben het daarna even tijd gegeven.

Vandaag, 30 mei, heb ik een positieve test. Had er eigenlijk niet op gerekend! Natuurlijk ben ik blij, maar ook voorzichtig. En heel onzeker dus. Ik durf er niet op te hopen. Ik heb vroeg getest (2 dagen voor NOD), vanwege weekendplannen en het feit dat ik geen alcohol wil drinken als ik weet dat ik zwanger ben (had vorige week nog een wijnproeverij, daar ben ik dan nu ook al bezorgd over.....) De test gaf een licht streepje. Op zich logisch bij zo'n vroege test, maar ja.. 

Zijn er mensen hier die deze ervaring met me delen, in grote lijnen of juist in veel details?

En ja: ik weet dat jullie vast zullen zeggen: over een paar dagen weer testen en is die lijn donkerder, dan geeft dat meer vertrouwen!

Groeten, "Niekie"

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden