anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 16 reacties

 

Lijkt het je gezellig om ervaringen te kunnen uitdelen met andere zwangeren die ongeveer gelijk op gaan dan is dit de juiste plek. Speciaal voor iedereen die is uitgerekend in april 2016 hebben we deze ontmoetingsplaats. Ben jij ook zwanger en uitgerekend in april 2016, stel je hieronder gelijk even voor en deel je ervaringen!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 16 reacties.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

hey iedereen, eerst en vooral allemaal een dikke proficiat met jullie zwangerschap.. Ik ben zelf al 23 weken zwanger en uitgerekend in April, wat tof om zo leuke ervaringen en tips te wisselen ☺️

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Wat fijn om zoveel herkenbare verhalen te lezen. Ik ben 6,5 week zwanger, 9 mei 2016 uitgerekend. Het is mijn eerste. En wat is het spannend! Inderdaad gebeurd er van alles in mijn lijf. De bandenpijn en krampen, zoals ik die bij meerdere lees heb ik ook, en ook elke keer als ik naar de wc ga, check ik op een bloeding. We moeten nog 3 weken wachten op de eerste afspraak bij vk. Precies in de 8ste week gaan we nog fijn een weekje op vakantie. Ik vind het allemaal extra spannend omdat ik een traag werkende schildklier heb. Hierdoor moet mijn medicatie ineens veel opgehoogd worden en heb ik een hogere kans op miskramen. Gelukkig was ik al lange tijd stabiel en ingesteld zoals ze dat noemen, voordat ik zwanger werd en moet ik dus zoals ook de vk zei aan de tel positief blijven. Ik vind dit alleen erg lastig soms, omdat er zoveel nare verhalen op internet over staan over alles dat mis kan gaan. Is er iemand anders hier die ook net als ik een traag werkende schildklier heeft en het fijn zou vinden om hierover ervaringen uit te wisselen? Groetjes Irma En veel succes iedereen!!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo, Ben aankomende zondag 10 weken zwanger en op 8 april 2016 uitgerekend!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Afgelopen donderdag heb ik na het hebben van ontlasting, een flinke bloeding gehad. Ik was toen 8,5 week zwanger. Gezien ik eerder een miskraam heb gehad schrok ik me dood. Meteen een echo laten maken en gelukkig was alles goed! Zag er allemaal top uit, geen idee wat de oorzaak is geweest. Nu verlies ik bij toiletbezoek nog weleens wat bloed. Ik maak me natuurlijk erg veel zorgen! Gezien ik nu 9,5 week zwanger ben en dit eerder niets bleek te zijn moet ik me misschien niet zoveel zorgen maken??

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Beste E, Je pijn is waarschijnlijk een soort van "groeipijn" die afkomstig is van de baarmoeder. Heb dat zelf ook gehad en heb dat tot week 8 gevoeld. Beetje zeurderig zeg maar...is alleen maar een goed teken! Je lichaam bereid zich voor :)

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo mede aanstaande moeders, Iedereen van harte gefeliciteerd met de zwangerschap!! Ik ben vandaag 5 weken 5 dagen en ben net als vele ook erg onzeker. Gisteren ging het in de middag plots enorm mis kreeg hevige buikpijn die binnen uur zo heftig was dat ik gevoel kreeg dit was het dan, een miskraam.Verloskundige gebeld wat te doen gelukkig begreep ze mijn ongerustheid en mocht ik gelijk langskomen om een echo te maken. Er was geen bloeding en had netjes een holte in baarmoeder die past bij 5 weken. Maar toch vond ze de enorme buikpijn wel reden om me door naar gynaecoloog te sturen. Die maakte ook echo kind niks aan de hand misschien blindedarm of andere niet gyneacologisch probleem. Moest meteen door naar de spoed daar bloed en urine onderzoek niks waargenomen. Arts denkt dat het misschien mijn darmen zijn kon ook niet echt oorzaak aangeven. Paracetamol via infuus gehad en mocht weer naar huis. Vandaag dagje ziek thuis van werk even rust toch blijf ik pijn houden. Kan het bandenpijn zijn met 5 weken ? Of darmen die plekje zoeken door zwangerschap? Zit in me onderbuik ene moment links erg dan rechts. Wil niet als aansteller overkomen maar heb nog niemand behalve me man vertelt dat we zwanger zijn. Kan dus niet met moeder of vriendin me zorg delen. Wie heeft er wijze raad voor me ? Bedankt alvast. Grtz E

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

hallo ik ben drie dagen over tijd en me buik wordt dikker en raar fevoel onder in me buik en af en toe een steek vanaf me navel tot me vagina en heel moe en misselijk maar drie testen gedaan en er kom niks uit iemand tips

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Wacht even een paar dagen (week) af voordat je opnieuw test. Stress houd een eventuele menstruatie op afstand en dat is alleen maar onhandig. En als je zwanger bent dan zit het er toch nog wel als je over een weekje test. Probeer niet te stressen, dat is niet goed de menstruatie maar ook voor een eventuele baby! Laat t even weten van de week! Succes, ik duim voor je!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo, Ik weet sinds 26 augustus dat ik zwanger ben! Ik ben nu 5,4 weken en ben op 29 april uitgerekend. Vandaag gaan we een afspraak maken met de vk. Zo spannend allemaal! Heb zoveel vragen en onzekerheden, dit is onze eerste! Gisteren hebben we het aan mijn ouders vertelt. Die waren ontzettend blij, nu kan ik ook bij mn moeder terecht met mn onzekerheden. Ik ben bijvoorbeeld de hele tijd angstig dat het mis gaat, dat kan nooit goed zijn voor het vruchtje en ik heb echt krampen alsof ik ongesteld moet worden! Is dit herkenbaar?

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Wat leuk! Gefeliciteerd! ! Die krampen zijn heel normaal. Heb ik ook gehad.. voelt niet fijn en het maakt je natuurlijk wat angstig! Maar geen zorgen. Je lichaam is zich klaar aan het maken voor de zwangerschap en dat voel je. . Wij gaan morgen het hartje luisteren, daar ben ik ook zenuwachtig voor! Misschien moeten we ons niet zoveel zorgen maken, maar gewoon genieten van t feit dat er een wondere groeit!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden