anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 15 reacties

 

Wie o wie is er ook uitgerekend in februari 2016 ?! Speciaal voor jullie deze maandclub om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Welkom allemaal!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 15 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik ben nu 9 weken zwanger en donderdag weer een echo! Ben erg benieuwd of nog alles goed is..

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ja ik ben 02 februari uitgerekend van ons eerste kindje

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Vorige week een positieve test gehad. Nu ongeveer 5,5 week zwanger van ons eerste kindje! Ontzettend blij, maar het voelt nog zo onwerkelijk. Zo spannend!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik ben nu 7 weken en 4 dagen. Voel me top! Deze week begonnen met MVM. 15 juli pas de eerste echo. O wat een spannende periode!! Onze families weten nog van niets..

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo dames, Gefeliciteerd allemaal! Wat een wonder is het toch he!? Ik heb vorige week woensdag positief getest. Zwanger van de 2e. Super blij natuurlijk, maar ook nog heel onwerkelijk! Ik voel ook nog vrij weinig, maar uit ervaring weet ik dat dat van de een op andere dag kan veranderen. Volgens mijn eigen berekening zou ik rond 20 februari 2016 uitgeteld zijn. Maar 20 juli heb ik pas de eerste echo. Ik hoop dat ze dan de datum al vast kunnen stellen. Vanmorgen al bezoek gehad van moeders voor moeders. Dat maakt het wel weer wat echter.  

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Gisteren een test gedaan en zwanger! 5 weken!!Heel erg spannend want in januari was ik ook zwanger en toen bij 7 weken een miskraam gehad!We hopen dat nu alles goed gaat :-) 

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi dames! Allereerst, gefeliciteerd allemaal. Mijn man en ik hebben afgelopen zaterdag een test gedaan en ja wel: zwanger! Ik ben nu ongeveer 5enhalf week zwanger. Ik heb wel regelmatig buikpijn, alsof ik ongesteld moet worden, maar dat schijnt er bij te horen? Wij verwachten ons eerste kindje, dus alles is nog nieuw voor ons...

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hier ook vrijdag een test gedaan en jawel hoor zwanger!!! Ongelofelijk blij! Gister de verloskundige gebeld en 7-7 al se eerste afspraak. Ik zou nu ongeveer 4 weken en 3 dagen zijn. Heb niet echt ergens last van behalve veel duizelig en heeeeel veel plassen.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoooi! Sinds vorige week weten.mijn vriend en ik dat ik zwanger ben!! Zou nu op de 6 weken zitten. Heb wel krampen in buik en heel af en toe roze afscheiding (dit vind ik een beetje eng..). 26 Juni eerste echo, dan zitten we op 8 weken!!' xxx

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik heb gister een test gedaan met clearblue digitaal omdat mijn cyclus erg onregelmatig is. Test is positief en er staat 4/5 weken zwanger :)! Vanaf welke week kan je naar de verloskunde?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden