anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 12 reacties

 
Voor alle dames die zijn uitgerekend in januari 2016 en graag mee willen praten met anderen die ook deze periode zijn uitgerekend. Stel jezelf even voor en deel je ervaringen. Welkom!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 12 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik ben nu 5 weken en 4 dagen zwanger, vind t ontzettend eng omdat mijn eerste zwangerschap is misgelopen met 20 weken.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Oei dan is het zeker een spannende tijd meloesje. Ik heb donderdag een positieve test gehad! Super blij natuurlijk maar wel spannend, want dit is mijn eerste zwangerschap!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Vrijdag (22-5) mijn zwangerschapstest gedaan, positief! Nu waarschijnlijk 5 weken zwanger. Ik heb mijn menstruatie van de laatste keer niet bijgehouden en weet het dus niet precies. Ik heb normaal een cyclus van tussen de 28 en 35 dagen..daar kan ik dus ook niet op terugrekenen, haha. 19 juni moet ik naar de verloskundige voor mijn echo. Ook voor mij is het mijn eerste zwangerschap en ik vind het ook ontzettend spannend!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Wat leuk allemaal en gefeliciteerd! Voor mij is het ook spannend, maandag een test gedaan en het was positief! Ben ontzettend blij! Ik ben nu ook 5 weken zwanger en donderdag 18 juni is mijn eerste echo! Dit is voor mij ook de eerste keer dus super spannend allemaal!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik ben er 4 dagen geleden achter gekomen dat ik zwanger ben. Volgens de verloskundige ben ik 4/5 weken Erg leuk natuurlijk, maar ook super spannend omdat het de eerste keer is. Ik zie dat jullie al snel je echo hebben, ik moet nog wachten tot juli , hebben jullie erom gevraagd dat het eerder kon ?

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Anoniem S: Ik heb er niet om gevraagd of het eerder kon, de verloskundige heeft mij ingepland als ik 8 weken ben. Het is per verloskundige ook verschillend, de ene doet bij 8 weken en de ander bv 10 weken dan is dat in juli. Wat leuk dat we allemaal dezelfde periode uitgerekend zijn!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik heb 6 juni mijn eerste echo! We kunnen echt niet wachten! Ik ben nu 8weken en 3 dagen zwanger. 12 wekengrens komt steeds dichterbij!!!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik bedoel niet 6 juni maar 9 juni haha

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi! Hier nu 5.6 wk zwanger! Na twee miskramen mogen we voor een vroege echo, 9 juni.. Waarom gaat de tijd zo sloom?

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo ! Ik ben nu 9 weken ver en ben uitgerekend voor 2 januari 2016! Nog iemand :)? Het is mijn eerste zwangerschap en ben blijkbaar niet immuun voor toxoplasmose :( dus ik mag veel niet meer eten. Ik ben vanuit Belgie

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden