anoniem

Anoniem 5 jaar geleden 1 reactie

 
Wie o wie is er ook uitgerekend in juni 2016 ?! Speciaal voor jullie deze maandclub om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Welkom allemaal!

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

 Ik ben in Juni uitgerekend, de 9de om precies te zijn. Na een aantal jaren proberen en 2miskramen te hebben gehad is het nu enorm spannend! Ik ben nu 20 weken en heb vrijdag de 20weken echo, ik kan niet zeggen hoe zenuwachtig ik daar voor ben, nu al... Ik ben nog steeds bang dat het fout gaat, na een echo gaat het hooguit 3 weken goed en dan komt de spanning weer.. Ik weet niet of ik het kindje al voel, vorige week dacht ik van wel. Het gaf me tranen van geluk, sindsdien zit ik paar keer per dag met mijn hand op mijn buik in de hoop iets te voelen, maar volgens mij voel ik zo weinig.. Als ik iets voel en mijn hand erop leg is het gevoel weg.. Ook heb ik nog niks voor de baby gekocht, durf het niet op de 1 of andere manier.. Als ik vrijdag de 20w echo heb gehad zal ik hopelijk gerustgesteld zijn en gaan we echt genieten. Ik heb wel al op internet gekeken wat ik allemaal voor het kamertje wil, we denken al na over namen en ik heb al een aantal zwangerboxen in huis en we hebben van familie al wat cadeautjes gehad. Nog 48uur... 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden