Anoniem 6 jaar geleden 4 reacties

 
Lijkt het je gezellig om ervaringen te kunnen uitdelen met andere zwangeren die ongeveer gelijk op gaan dan is dit de juiste plek. Speciaal voor iedereen die is uitgerekend in mei 2016 hebben we deze ontmoetingsplaats. Ben jij ook zwanger en uitgerekend in mei 2016, stel je hieronder gelijk even voor en deel je ervaringen!

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

Anoniem 5 jaar geleden

Ik ben nu 19 weken zwanger en 9 mei uitgerekend. Helaas heb ik mijn kindje nog niet gevoeld. Anderen die in mei zijn uitgerekend al wel?

Anoniem 5 jaar geleden

Hoi, ik ben nu 16 weken zwanger en heb mijn kindje al gevoeld :) Daar moet ik wel bij zeggen dat het mijn 3e kindje is. Mijn 1e voelde ik pas met 22 weken en mijn 2e rond de 18 weken. En dit kindje nu dus al, zij het alleen als ik in bed lig en dus volledig rustig ben. Ik ben blij dat ik de eerste periode goed ben 'doorgekomen'. Ik vind die eerste 12 weken altijd zo lang duren. Komt misschien ook omdat ik tussen mijn 1e en 2e kindje nog 2 miskramen heb gehad (met 8 en 11 weken). Maar nu lijkt alles (weer) goed te gaan. Blij mee!

Anoniem 5 jaar geleden

Wat ik mij trouwens afvroeg, ik ervaar bij deze zwangerschap, mijn 3e dus, dat het voor veel mensen al een soort van 'gewoon' begint te worden. Mensen uit mijn omgeving vragen er nauwelijks naar, terwijl het voor mij net zo speciaal voelt als die eerste keer. Bovendien heb ik weer dezelfde zorgen en overpeinzingen of het kindje wel gezond zal zijn en ben ik regelmatig ontzettend emotioneel. Ik voel mij dan ook best wel eens behoorlijk alleen. Herkent iemand dit?

Anoniem 6 jaar geleden

hoi. ik ben nu 10 weken en 3 dagen.. het is een spannende periode en daarom vind ik het gezellig om ervaringen uit te wisseln

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden