anoniem

Anoniem 5 jaar geleden 1 reactie

 

Hallo allemaal!

Mijn man en ik vinden het allemaal heel spannend. We zijn sinds 3 maanden gestopt met de pil en nu ben ik 6 dagen overtijd. We konden niet wachten met testen en nu test ik iedere keer een vage lijn in het testgebied bij die van de action en van de kruidvat. Ben verder erg misselijk en kan niet slapen ervan. Ik heb gelezen dat een vage lijn kan betekenen dat de kans groter is dat de zwangerschap niet goed gaat, maar daar wil ik niet aan denken. Meerdere vrouwen die zich in hetzelfde schuitje bevinden?

Christina

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hai Christina, Ik zou gewoon een goede predictor kopen van Clear Blue bijvoorbeeld. Ik heb ook getest met een predictor van kruidvat, die was negatief. Ben 3 weken op vakantie gegaan, heb me volledig laten gaan (hahaha) en bij terugkomst ging ik toch twijfelen (oa door pijnlijke borsten en ontzettend veel zin in meloen). Toen getest met Clear Blue en ik was gewoon hartstikke zwanger. Was ook echt meteen duidelijk met deze predictor! Geen vage streep of iets dergelijks. Was in 1 oogopslag duidelijk. Succes!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden