anoniem

Anoniem 5 jaar geleden 5 reacties

 

Hoi dames!

Ik zit met een klein vraagje ik ben 5 dagen overtijd,

Ik ben iedere dag opnieuw misselijk,

ben heel emotioneel. 

Heb ookal 2 testen gedaan maar het kan dat men HCG niet hooggenoeg is.

en dan geeft deze aan dat ik niet zwanger ben!

Kan iemand me helpen die dit ook heeft gehad?   

Ik zou heel graag meer erover willen weten! 

Grtjs anoniem2016 

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hallo allemaal,Ik ben vorige week vrijdag (30 sept) gestopt met de pil en die maandag gewoon 'ongesteld' geworden.Afgelopen maandag (dus week later) hebben we seks gehad en gelijk de dag daarna werd ik 's ochtends misselijk wakker.Hier heb ik de hele week al last van.. Elke ochtend erg misselijk wakker worden en dit duurt wel tot begin van de middag!Ik was vanmiddag ook opeens wat emotioneel...Hebben deze klachten te maken met het 'ontpillen'? Of kan het dus best zijn dat ik toch zwanger ben..?Ik las ook op een zwangerschapssite dat sommige vrouwen gelijk na de bevruchting misselijk worden en dit dus al de eerste tekenen kunnen zijn van een zwangerschap? Hopelijk kunnen jullie mij meer vertellen :)

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hoi dames,vandaag 7 dagen overtijd.En nog altijd geen spoor van men regels.Wanneer kan ik het best een test doen?Of zou ik drek naar de gynaecoloog gaan voor te kijken?Wie heeft tips?Dank je,... Anoniem2016

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hoi, vandaag al 6 dagen.Ongeduldig word ik er van, hopelijk krijg ik goed nieuws.Afwachten is het enige wat ik kan doen nu!Dank je voor de reactie!Zal laten weten als het zover is of niet!grtjs anoniem2016

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Ik begrijp helemaal wat je bedoeld! Succes en ik hoop dat je positief nieuws heb! Groetjes

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Het enige wat je nu kunt doen is afwachten. Ik ben 4 dagen overtijd en ook een negatieve test. Bij mijn vorige zwangerschap had ik ook pas een positieve test na 9 dagen overtijd te zijn! Succes wachten is zooo moeilijk!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden