anoniem

Anoniem 4 jaar geleden Geen reacties

 

Hallo allemaal!

Hierbij wil ik jullie medewerking vragen (zwangeren) voor ons afstudeeronderzoek in het kader van het afronden van de Bacheloropleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht.

Dit onderzoek richt zich op het mondzorggedrag van zwangere vrouwen in Nederland en wordt voor het eerst in Nederland uitgevoerd. Met dit onderzoek willen wij een bijdrage leveren om zwangerschap complicaties te voorkomen ten gevolge van een slechte mondzorg tijdens de zwangerschap. De onderzoeksvraag hierbij is:‘ Hoe is het gesteld met het mondzorggedrag van zwangere vrouwen tijdens de zwangerschap in Nederland en zijn er verschillen in mondzorggedrag op basis van demografische kenmerken?’

Om de onderzoeksvraag te kunnen beantwoorden is er een gesloten vragenlijst opgesteld, bestaande uit 22 vragen. Het invullen van de vragen zal ongeveer 5 a 10 minuten van jullie tijd kosten.. De resultaten van de vragenlijst worden anoniem en vertrouwelijk behandeld. 
Indien jullie bereid zijn om mee te doen aan het onderzoek, verzoek ik jullie vriendelijk om via de onderstaande link de vragenlijst te openen en de vragen te beantwoorden. Door op de onderstaande link te klikken, gaan jullie akkoord met deelname aan het onderzoek.
Bij voorbaat dank voor jullie medewerking en ik wensen jullie nog een fijne zwangerschap toe!

Link naar de vragenlijst: https://www.enquetesmaken.com/s/fb9d979

 

 

 

 

 

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden