anoniem

Anoniem 5 jaar geleden 1 reactie

 

Lees dan verder!

 

Ik ben 33 jaar en voor het eerst zwanger. Ik heb geen vriendinnen die zelf ook kinderen willen of hebben. Ik heb eigenlijk alleen maar bewust kinderloze stellen om me heen. Ik wil graag in contact komen met vrouwen die van rond mijn leeftijd zijn, zwanger zijn en in de buurt van Utrecht wonen, om samen te kletsen en wie weet op den duur een vriendschap op te bouwen. Ik woon samen met mijn vriend, leuke dude helemaal goed en gelukkig samen, alleen snapt hij natuurlijk ook geen snars van mijn hormonen toestand. Ik merk dat ik me door het gebrek aan vrienden die mij begrijpen  me nu al en beetje eenzaam begin te voelen en dat wil ik niet! Wie kletst mij de oren van mijn hoofd over haar zwangerschapskwaaltjes? Lijkt me gezellig!

Groetjes, Elin

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Hallo Elin, Ik ben zwanger van mijn tweede en ik woon in utrecht. Helaas heb ik ook niet veel mensen om mijn heen met wie ik kan praten. Zullen we een keer een kopje thee doen? Lijkt mij gezellig!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden