Anoniem 5 jaar geleden 5 reacties

 

Hallo zwangere dames,

Op 1 maart 2017 ben ik uitgerekend en ben inmiddels 5 weken zwanger van mijn vierde kindje. Voor mijn vriend wordt het zijn eerste kindje, ontzettend leuk natuurlijk. Ik heb al drie jongens van 4, 7 en 10 jaar oud. Het blijft en is toch weer heel spannend allemaal en ik ben zo benieuwd naar de eerste echo op 13 juli. Wie praat er met mij mee en verwacht ook een Maart baby?

groetjes Lopje (39)

 

 

 

 

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

Anoniem 5 jaar geleden

Ik ben ook in Maart uitgerekend. Ik heb er veel zin in!!! veel succes nog!

Anoniem 5 jaar geleden

Hoi hoi, Gefeliciteerd allemaal! ik ben ook zwanger van mijn eerste kindje. Uitgerekend in januari 2017. Ik heb een blog aangemaakt met zwangerschapsupdates en andere leuke blogs. Neem gerust eens een kijkje op www.bythirza.com. Het lijkt me leuk om met andere aanstaande moeders in contact te komen en ervaringen te wisselen.

Anoniem 5 jaar geleden

Ik doe mee ! Hier ook een kleintje midden maart :)

Anoniem 5 jaar geleden

Hoi Femke, Van harte! Vast heel spannend, net zwanger en van de eerste ;) Geniet er van.Groetjes Linda       

Anoniem 5 jaar geleden

Hoi zwangere dames, Ik ben 4 weken en 2 dagen zwanger van ons 1e kindje. De 1e echo hebben we op 29 juli. Wat leuk dat dit forum er is. Groetjes Femke

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden