anoniem

Anoniem 4 jaar geleden 1 reactie

 

Ik moest vandaag ongesteld worden, maar 2dgn. geleden kwam ik erachter dat ik zwanger ben. Had een vermoeden want ik heb er al 4(!) ,waarvan er 2 al volwassen zijn. Ben zo in de war en mijn nw. vriend(sinds 4.5jr.) wil het niet, maar ik eingelijk wel, weet me geen raad en voel me verschrikkelijk alleen staan in deze situatie. Mijn zus staat achter mij. De test trouwens gelijk een duideijke uitslag en had niet eens ochtendurine gebruikt. Wie kan me raad geven of heedt dit zelf meegemaakt?

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Na 4 kinderen en waarvan er 2 al volwassen zijn is het mss wel even schrikken. Maar volgens mij moet je doen waar jij je het beste bij voelt, als jij dit kindje wilt houden dan moet je dat doen. Als ik het goed begrijp staat je familie ook achter je en steunt je. Ä°kzelf ben 30 en na 1 miskraam van 5.5 week vorig jaar nu 6 weken zwanger.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden