anoniem

Anoniem 5 jaar geleden 3 reacties

 

Lijkt het je gezellig om ervaringen te kunnen uitdelen met andere zwangeren die ongeveer gelijk op gaan dan is dit de juiste plek. Speciaal voor iedereen die is uitgerekend in oktober 2016 hebben we deze ontmoetingsplaats opgericht. Ben jij ook zwanger en uitgerekend in oktober 2016, stel je hieronder gelijk even voor en deel je ervaringen!

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Hallo aanstaande mama'sGraag zou ik in contact willen komen met mamas die zwanger zijn en ook in oktober zijn uitgerekend, en die ook behoefte hebben om gezellig wat leuks te doen en ervaringen te delen over de zwangerschap en laatste weken beetje afleiding willen hebben.Ik ben zelf 25 jaar en woon in rotterdam en ben zwanger van de 1e.Lijkt het je leuk laat dan een berichtje achter.GroetjesSanne 

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hallo, ik ben 25 jaar en voor het eerst zwanger. Als het goed is zit ik nu in mijn 7de week. Ik ben erg moe en heb veel pijnscheuten onderin mijn buik. Ook de misselijkheid is soms erg vervelend. Gelukkig heb ik nog maar 1 keer moeten overgeven dus ik denk dat dat wel mee valt. Ook heb ik soms heel veel trek maar zit ik al vol na 2 happen. Of is het juist dat ik kan blijven eten, waardoor ik er later spijt van heb omdat ik dan weer meer buikpijn krijg. Ook doen mijn borsten veel pijn, zeker tijdens het hardlopen. Ik hoop dat het snel allemaal minder wordt. 11 maart de eerste echo!!

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hallo, Ik ben nu 6weken en enkele dagen zwanger, maar ben nog steeds niet misselijk. Heb dus geen last van ochtendmisselijkheid. Wel heb ik last van pijnlijke borsten en groeien deze rap, heb ook wat last van regelmatig pijn in onderbuik, constipatie, en moet vaak naar het toilet. Nu las ik als je geen of niet veel last hebt van ochtendmisselijkheid, je misschien een miskraam kan maken. Nu maak ik me wel enorme zorgen! Of is dit niet nodig aangezien ik wel andere zwangerschapsymptomen heb?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden