anoniem

Anoniem 5 jaar geleden 1 reactie

 

Wij hebben sinds kort besloten, om te gaan voor een broertje of zusje voor onze Ranomi. Het was in die tijd gemakkelijk om zwanger te raken, twee weken voor de ongesteldheid en pats boem zwanger. De cyclus was toen zeer regelmatig, om de vier weken.

Nu is de cyclus óók regelmatig, maar 3 weken en 3 dagen. Eerste ongesteldheidsdag was 12 juli 2016, volgende keer zou dus moeten zijn, 5 of 6 augustus, tenzij ..... tenzij het ''oefenen'' in één keer zou lukken, net als bij Ranomi.

Het beste is natuurlijk om 2 weken van te voren oefenen en elke keer een dag overslaan. En dan 2,5 weken van te voren beginnen. Op die manier was het ons toen gelukt.

Maar met deze ''korte cyclus'', vanaf wanneer zouden wij dan weer moeten oefenen? Je zou zeggen, vanaf volgende week dinsdag? 2,5 week voor de ongesteldheid?

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Kun je niet gewoon om de dag sexen?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden