anoniem

Anoniem 5 jaar geleden Geen reacties

 

Hallo!

Wij zijn op zoek naar zwangere vrouwen en moeders die maximaal 3 jaar geleden bevallen zijn van hun kindje. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de geboortezorg!

Vanuit de Patiëntenfederatie Nederland maken wij ons sterk voor betere zorg. Daarbij zetten wij ons ook in voor een betere geboortezorg. Onder geboortezorg verstaan wij de zorg die verloskundigen, kraamverzorgenden en gynaecologen leveren.

Bent u zwanger of moeder van een kindje dat maximaal 3 jaar geleden geboren is?
Dan nodigen wij u van harte uit de vragenlijst ''Ervaringen met de geboortezorg'' in te vullen.
Via onderstaande link kunt u direct de vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld 10-15 minuten.
  https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/ervaringengeboortezorg

In de geboortezorg verandert er veel. Zo bestaan er sinds kort geboortezorgorganisaties. Deze organisaties bestaan meestal uit één ziekenhuis en bieden verloskundige- en kraamzorg. Met deze vragenlijst gaan we na welke informatie over geboortezorgorganisaties u belangrijk vindt.

We zijn ook benieuwd naar uw ervaring met de begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. Daarnaast gaan we in deze vragenlijst na welke informatie u belangrijk vindt of had gevonden bij het maken van een keuze voor een verloskundige praktijk of kraamzorgaanbieder.

Uw ervaringen en wensen worden gebruikt om te bepalen welke informatie geboortezorgorganisaties beschikbaar moeten maken voor (aanstaande) zwangeren. Met als doel de geboortezorg verder te verbeteren.

Bij voorbaat hartelijk dank voor het invullen!

Hartelijke groet,
Anne Mooij
Patiëntenfederatie Nederland

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden