anoniem

Anoniem 3 jaar geleden 1 reactie

 

Hoi iedereen ik ben samantha en ben 28 en heb 1 dochter van 2.5 genaamd zoe. Nu zijn we weer bezig om te proberen voor een 2de te gaan. alleen heb ik vorig jaar een voor stadium gehad van baarmoederhals kanker. Nu heb ik 2.5 jaar de implanon gehad en deze heb 2 maanden geleden eruit gehaald. Nu is mijn menstruatie begonnen op vrijdag 6 okt tot maandag 9 okt daarna weer ongesteld na 3 weken vrijdag 27 okt tot dinsdag 31.
Na vanochtend ben ik een beetje in de war. Ik heb een cyclus van 21 dagen en overal op internet staat dat je op dag 7 het vruchtbaarste bent. Nu moet ik komende vrijdag ongesteld worden. Alleen vorige week dacht ik mijn ei sprong te hebben aangezien mijn baarmoedermond vrij hoog lag en ik ook een beetje slijmverlies had (leek het). Maar donderdag ofzo lag mijn baarmoedermond weer laag en hard tot gisteren vandaag voelde ik en lag hij weer hoog en zacht. (Dus hebben we nog even geknutseld) kan dit nou komen omdat ik vrijdag ongesteld moet worden of hoe zit dit? Iemand die het misschien weet

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Ik denk dat je je beter laat begeleiden door een arts. Vooral omdat je vorig jaar een voorstadium gehad hebt van baarmoederhalskanker. Hij zal je precies kunnen vertellen wat er aan de hand is en je perfect kunnen opvolgen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden