anoniem

Anoniem 4 jaar geleden Geen reacties

 

Het zit zo in februari had ik een zwangerschaps test gedaan want ik voelde me wat anders en het was positief na een paar dagen deed ik terug een test het was negatief en ik heb het erbij gelaten ook omdat ik in buitenland was op vakantie.
In maart voelde ik me misselijk had hoofdpijn voelde me erg moe en merkte dat ik een opgezete buik had mijn borsten waren ook een beetje wat gegroeid . Ik deed nog een test en ja positief (het was weekend en moest dus wachten tot maandag ). Ik kreeg enorme krampen aan mijn onderbuik en verloor 2 dagen bloed de maandag ging ik naar de huisdokter en legde het haar uit ze nam bloed en moest 3 dagen wachten ik heb haar dan gebeld ze zei dat het negatief was en het is al. Ik verloor 1 week druppeltjes oud bloed en moest nog 2 weken wachten voor dat ik naar de gynaecologe kon .
Ik voelde me wel zwanger want de symptomen bleven en ik ben niet schijnzwanger want ik heb nog géén kinderwens , ik kreeg jeuk aan mijn buik begon meer te ruiken was nog steeds moe had hoofdpijn en soms krampen aan mijn buik was misselijk ,krampen ook aan mijn benen ,hadt het enorm koud en noem maar op . Ik maakte me zorgen en kon niet echt wachten op de gynaecologe en ben naar het spoed gegaan met mijn probleem ze wouden géén echo maken namen dus gewoon bloed na 2 uur wachten zeiden ze dat het nagatief was en dat ik waarschijndelijk een miskraam had . Ik vroeg ook nog hoe kunt u het weten als julie mij niet wouden controleren? Ze beantwoorde dat ik toch naar de gynaecologe moet en het aan haar moet vragen ... Nu de dag was gekomen om naar de gynaecologe te gaan . Ze bekeek me eigenlijk heel raar en zei je bent hier al geweest en hadt een negatief bloedtest wat wil je nog ?Ik voelde me echt niet goed bij haar en heb haar mijn symptomen uitgelegd en ook dat ik nog eens een test had gedaan 1 in de ochtend negatief en 1 in de namiddag en het positief was . Het is zeker een fout zei ze en bekeek me met veel moeite ze deed snel een inwendig echo en zei ja je ziet niks alleen maar vocht in je baarmoeder . Ik vroeg haar een paar vragen die ze met moeite beantwoorde en zei dat ik misschien schijnzwanger daarop antwoorde ik dat het niet kan want ik heb géén kinderwens en graag zou willen weten wat er met mij scheelt naja het interesseerde haar niet echt ook toen ik vroeg hoe het kwam dat ik wat wit achtig vocht soms had van mijn borsten ze zei als het niet stop moet je maar na 6 maanden terug komen ze wou me zelfs niet controleren naja wat moet ik doen ? Ik ben weggegaan en stel me nog steeds vragen wat er wel scheelt ??? Sorry dat ik zoveel heb getypt maar ik weet niet meer verder ..

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden