anoniem

Anoniem 4 jaar geleden Geen reacties

 

Goedemorgen dames!
Ik heb een vraagje...
Mijn verloofde en ik hebben besloten dat we kinderen willen. Ik ben dan ook sinds zaterdag 18  maart gestopt met de pil en netjes op 22 tm 26 maart ongesteld geworden
Hierna hebben we regelmatig gevreeën en ik kreeg
Al heel snel symptomen die bij zwangerschap horen.
Alleen lijkt het me wel heel erg vroeg hiervoor..
Een week terug was ik iedere middag ontzettend misselijk. Tot kokhalzen en overgeven aan toe. Uit het niets, voelde me niet ziek.
Ik herken de misselijkheid want ben een keer eerder zwanger geweest (is door de pil heen gegaan) maar heb helaas een miskraam gehad. De misselijkheid is precies hetzelfde als toen.
Mijn borsten zijn gevoelig, en heb soms pijnlijke scheuten/krampen bij mij baarmoeder. Ook tijdens het vrijen.
Nu had ik vorige week ook een slijmprop met wat bruin bloed. (Na even researchen kwam het overeen met innestelings slijm/bloed. Ben verder ook erg winderig en last van een opgezette buik. Soort opgeblazen gevoel..
Vorige keer dat ik zwanger was moest ik ook heel veel plassen. Dat heb ik nu weer niet. Heb wel last van moodswings. En bepaalde geuren die ik normaal lekker vond staan me nu erg tegen. (Croissantjes sochtends, ham)
De misselijkheid is nu al een paar dagen niet op komen zetten en mijn symptomen zijn op de misselijkheid na anders dan de vorige keer.
Ik zou 19 april weer ongesteld moeten worden.. het is dus nog te vroeg om te testen (ze liggen wel al klaar haha). 
Wat denken jullie en hebben jullie ervaring met hele vroege symptomen? Of herkennen jullie iets in mijn verhaal? Zou het in een keer raak zijn? Ik hoor vaak dat het na het stoppen met de pil nog wel even duurt...
Ik hoor graag wat jullie denken!
Groetjes!
 

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden